Info
21.05.2015.
09:55
Agencija za borbu protiv korupcije pokrenula postupak utvrđivanja sukoba interesa u slučaju potpredsednika SNS i ministra odbrane Bratislava Gašića.
  • 21.05.2015 16:39
    "Pa ne mogu ja da se odreknem svoje porodice".

    I ne treba da se nje odrekneš. Samo da shvatiš da funkcija i porodica u duetu ne idu! Pa, il' si sa porodicom, il' sa funkcijom. Istovremeno (mislim poslovno) - ne ide. To se zove sukob interesa.
    Rekoh, nemoj da se odrekneš porodice, al' funkcije DA! Mada, kakmo te shvatam, ti bi il' da imaš oboje, il' bi se pre porodice odrekao, al' funkcije nikako!
  • nemoguce

    21.05.2015 13:14
    a bas deluje
    kao posteni intelektualac..
  • 21.05.2015 10:58
    Resenje
    Rebnuti im sve povezane firme preko kojih posluju i namiriti poverioce koji su im blokirali racune, nekretnine pod hipoteku sve dok ne isplate dobavljače, državi obaveze, itd. Dok se oni bahate kao zaštićeni medvedi jer im se može, drugi koji su ojađeni (zaposleni s asvojim porodicama) i država grcaju. Kada u Srbiji uvedemo sistem kao u Americi SVI PLAĆAJU OBAVEZE PREMA DRŽAVI I DOBAVLJAČIMA I NEMA ZAŠTIĆENIH, e tada će ova država biti DRŽAVA i biće boljeg standarda a mladi i obrazovani neće bežati iz nje
  • Bill

    21.05.2015 10:28
    Ju, napako!
    Ta nemojte kasti!
    Ta di bi on?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna