Info
17.06.2015.
09:27 > 10:08
Policija je uhapsila sudiju Višeg suda u Beogradu i još dvojicu muškaraca, osumnjičenih za korupciju.
  • 17.06.2015 13:05
    radnik AMSS u protestu
    Šta je istragom po osnovu više osnovanih krivičnih prijava, uključujući i onu kod Tužilaštva za organizovani kriminal iz aprila 2014., protiv Aleksandra Nikačevića, Mirka Butulije, i više drugih lica, zbog ogromnog višegodišnjeg kriminala u okviru celog sistema AMSS, čime su najviše oštećeni AMSS, AMS Osiguranje i budžet Srbije za više miliona eura?! Doktore Stefanoviću, u čijoj je ovo fioci?!
  • Perica

    17.06.2015 10:06
    Srbija
    Zbog ovakvih sam izgubio dobijeni spor.Na osnovu istih dokaza dve dijametralno suprotne presude sa istim tumačenjem.Sačuvaj bože.
  • NS

    17.06.2015 09:53
    SAMO TAKO NASTAVITE
    Ministre proverite malo i novosadske sudije i vestake koji rade godinama u sudu sa falsifikovanom dokumentacijom (vestak sam sebi falsifikuje dokumenta kako bi radio u sudu), a sudije cute na to i za sebe u saradnji sa vestakom i stranom koja daje mito steti drugoj strani koja sa svim original dokumentima, svedocima i dokazima gubi spor. Proverite gospodina vestaka B. Dosena i sve ce Vam biti jasno. Sudija ima dopis od Ministarstva pravde da vestak B. Dosen nije zaveden kod njih, covek od '96 do 2011 u sudu sa falsifikovanim dokumentima. Sudija naravno ne uzima u obzir dopis Ministarstva i pravi se lud uvazuje vestacenje doticnog, ne saslusava svedoke ostecenih i sudi naravno u korist strane koja je daje mito. Dzaba sva dokumetacija,dzaba svi dokazi,svedoci, platis korumpiranog sudiju - dobio si spor. Pouka - dajte mito kako ne bi ostali bez svoje imovine.
    Iza svake napisane reci imam kao DOKAZ dokument!
  • Teča

    17.06.2015 09:43
    Bravo, policijo ! Hapsi bagru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna