Info
21.06.2015.
13:21 > 14:03
Profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu Jurij Bajec ocenio je da je malo verovatno da u ovoj godini dođe do povećanje penzija i plata.
  • B

    21.06.2015 20:35
    Srećna Srbija i tužna EU
    Srbija je jedna srećna zemlja u kojoj žive uvek zadovoljne ovc.., pardon ljudi. Nije to tako samo za vreme ove vlasti, tako je bilo i u vreme Tadića, Koštunice, Slobe, Tita, kralja...
    Evo primera: 1993. u vreme Slobe plata je bila i manje od 5 maraka, ali to je bilo Ok, jer su prodavnice bile potpuno prazne. Da li se neko bunio? Naravno da nije. Nije se niko bunio ni kad je ogroman broj preduzeća uništen i radnici opušteni, pardon otpušteni za vreme vlasti DS, ni kad su plate i penzije smanjene prošle godine...
    Zemlje EU su vrlo nesrećne; u Nemačkoj štrajkovi, u Španiji protesti, u Britaniji demonstanti demolirali prostorije vladajuće partije, na Islandu bankare oterali u ... bankrot.
    A u Srbiji - idila. Niko se ne buni, pa što onda ne bi cene bile još veće, a plate i penzije još manje. Ovc..., ovaj ljudi u Srbiji mogu mnogo da pretrpe.
  • Lovac Luka

    21.06.2015 18:31
    ko jos veruje
    U racunicu i obecanja Velikog Vodje ne veruju vise ni njegovi botovi.Otimanje od siromasnih,uzimanje sebi i svojim botovima,bez ikakvog programa,ulaganja,pokretanja proizvodnje,samo pricom o radu,zrtvovanju a koristeci lazi o reformama najplacenijih JP i konstantnim podizanjem cena uz svakodnevno zaduzivanje vodi samo u propast.3 godine na vlasti a oni se jos pozivaju na one pre njih.Sve se moglo rascistiti prve godine,druge reforme a trece odrzanje.Ali ne,umesto da se po obecanjima krenulo napred mi se vracamo sve vise nazad i tonemo sve dublje.Politicki smo se vratili 50 god.u jednopartijski sistem bez strucnosti i znanja samo da si politicki podoban,ekonomski na nivo posle II SVETSKOG RATA/bez proizvodnje i sve unisteno/a po ljudskim pravima i radnicima u vreme feudalizma.Ako se narod ne dozove pameti,bojim se da ce nam zemlja sluziti samo za snimanje emisija PREZIVLJAVANJE.
  • miki sns

    21.06.2015 13:48
    Ali ne možemo pobediti na izborima za Vojvodinu ako ne povećamo plate i penzije ...
  • jatzans

    21.06.2015 13:45
    Prestanita sa objavljivanjem vesti u kojima se iznose laži, makar one (što je najgore) bile i od strane državnog vrha. Plate i penzije ne mogu trenutno da budu povećane. Prvo moraju da budu vraćene pare, naročito onaj deo koji ise odnosi na nezakonito uzimanje od penzionera, a potom se mogu objavlivati vesti o mogućem povećanju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna