Info
27.07.2015.
21:23
Francuski farmeri, nezadovoljni niskim cenama, zaustavili su danas i vratili nekoliko stotina hladnjača na granici s Nemačkom, sprečivši dopremanje stranog mesa i mlečnih proizvoda.
  • Observer

    28.07.2015 07:26
    Sankcije
    Kako je tek našim seljacima i agroindustriji ? To se i moglo očekivati i može biti još gore. Oni uveli sankcije Rusiji na svoju štetu, malo su se zaj..... Proizvodnja poljoprivrednih proizvoda, ne može tako lako da se zaustavi, a kada se zaustavi, teško se pokreće. Mleko i meso nisu ekseri, pa prekini proizvodnju. Nema informacija da li je uvođenje prelevmana na uvoz kod nas bilo efikasno ? !
  • 28.07.2015 06:20
    Ovde valja sve
    Dajte to smeće ovamo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna