Info
28.07.2015.
06:15 > 06:18
Pet osoba lakše je povređeno u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile tokom jučerašnjeg dana.
  • 28.07.2015 10:03
    @yoki
    Nemoj, molim te svrstavati aflu u tu grupu...
  • za Yoki

    28.07.2015 09:58
    ...
    Yoki kad već generalizuješ zaboravio si i vlasnike Hondi koji jedva čekaju da uključe VTEC, vlasnike nabrijanih Jugića koji jurcaju okolo a i vlasnike ne nabrijanih jugića koji ma su svi krivi jer imaju jugo, vlasnike Lada koji jedva čekaju da ih neko udari pa da oprave no malo limarije što je ostalo zdravo, vlasnike korenaca koji se žeste svojim pouzdanim mašinama a u stvar su besni jer nisu imali love da daju za neku mašinu što je Švabo pravio, Vlasnike francuza koji su kvar kočnica u najavi sa nosom visoko dignutim u vazduh zbog ponosa sa kojom se udobnošću kreću po asfaltu, vlasnike Lancia koji su u stvari besni jer nisu imali hrabrosti da kupe Alfu, pešake koji su besni jer ne umeju da voze bicikl, bicikliste koji su besni jer nemaju A klasu za motocikl, motocikliste koji sa prezirom gledaju plebs u konzervama a ustvari žale za klimom.... Kad generalizujemo bar budimo temeljni!
  • jova limanac

    28.07.2015 08:36
    Prošao sam tuda kad je već policija završavala uviđaj, na mercedesu nazad kao da ga je neko malo jače šutnuo, a BMW-u zato hauba završila kod vozača...
  • Yoki

    28.07.2015 07:58
    model
    sve vam govori model automobila:

    Bmw, Audi, Alfa ili mecka.
    Karakteristicni modeli seljacina koje luduju i pobijaju ljude svaki dan. Policija umesto da menja svaki dan mesta gde ce ih kaznjavati oni ko ovce uvek na jednom te istom mestu stoje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna