Info
12.08.2015.
11:30
Privatizacioni savetnik za prodaju Telekoma - Lazard, obavestio je danas vladinu komisiju da postoji osam ponuda koje ispunjavaju uslove za privatizaciju te kompanije, a odluka o užem izboru biće doneta do ponedeljka, izjavio je ministar trgovine i telekomunikacija Rasim Ljajić.
  • Anonimus

    13.08.2015 06:36
    Prati novac i naći ćeš lopova
    http://www.lazard.com/

    Svetska, privatna firma za konsalting. Da li neko prati koliko im se plaća za savetovanje?

    Neko se dobro omastio samo na tim transakcijama. Srbija nema dovoljno stručnjaka koji bi savetovali ministarstva? Gluposti, nego su ih saterali u zemlju i nemaštinu da bi unajmili strance za grdne novce, sve zato što imaju gomilu nesposobnih kadrova koji hlade gombice na radnom mestu.

    Ubija nas svakodnevno to što su na ključnim mestima nesposobnjakovići. Kada ste poslednji put nešto ozbiljnije, u vezi sa administracijom ove države, završili bez problema?
  • gorki

    12.08.2015 15:51
    bagro! samo ce preki sud pomoci.
  • 12.08.2015 12:46
    Ako i to prodaju...
    Neko bi morao da visi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna