Info
30.10.2015.
10:14 > 11:02
Policija u Sremskoj Mitrovici uspela je da reši četiri šumske krađe koje su se tokom oktobra dogodile u Nacionalnom parku "Fruška gora".
  • w

    30.10.2015 11:09
    Jel se šalite?
    "Veliki" kradu drvo za ogrev i građu na hektare sa Fruške i njih ne možete da nađete, ali se eto rasvetrili krađu 11 m2, pa bravo! Da se razume, protiv svake krađe sam, ali dajte.
  • Jova

    30.10.2015 10:59
    Popovica, Venac
    Ja svake jeseni i zime viđam posečena potpuno zdrava stabla kada se šetam. I prošlog vikenda stoje oborena i delimično isečena debla na Popovici. To je strašno kada vidite potpuno zdravo, veliko drvo isečeno za prodaju, a pored staro oboreno drveće i starih grana koliko hoćete po celoj Fruškoj gori, ali ne, bira se ono najbolje. Sa tim je u vezi i skidanje reljefa na spomeniku na Vencu. Videćete, odneće i sam spomenik pomoću dizalice ili skele. To je naša slika. Lopovi na svim nivoima. I da li da spominjem onaj biser na Fruškoj gori: Ledinačko jezero...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna