Info
18.11.2015.
10:45 > 10:41
Hraniteljska porodica Dragić iz Sivca dobila je rok od deset dana da preuredi dom, pod pretnjom da će joj, ako ne ispuni tražene uslove Centra za socijalni rad u Kuli, biti oduzeta trojica dečaka.
  • Zasto Bas Laminat?

    19.11.2015 00:59
    @@Zasto Bas Laminat?
    Aman, pitam zasto bas laminat, a ne parket, brodski pod ili italijanske plocice.
    Razumno je traziti ZDRAV, SUV i TOPAO pod i to se da proveriti, a vlasnik neka sam bira od cega ce ga praviti.
    Ne ulazim u razloge zasto Dragici gaje decu, sami kazu da nije zbog zarade, ali ajde. Okej je i da deca imaju sto, ali to nije neophodno ako postoji nekakv drugi sto u kuci. A ako je dvosed dovoljan za detetov rast, sta tu ima da se uslovljava. Kada preraste dvosed, valjda ce dobiti nesto vece. I sta znaci veca soba? Hiljade dece spava sa gomilom brace i sestara u sobiccima. Ne kazem da je to u redu ali nije takav problem da bi se morala deca oduzimati ako im je u toj porodici dobro.
    Sta ce sutra da izmisle i da traze? Centralno grejanje i svakom po laptop?
    Da se razumemo, siromastvo je strasno i bilo bi lepo da svako ima svoju sobu. Ali, ne ide u zivotu sve glatko i ne treba im jos vise otezavati.
  • @Zasto bas laminat?

    18.11.2015 18:43
    Ne budite naivni. Hraniteljstvo je u Srbiji unosan biznis, i strasno je u kakvim uslovima neka od te dece zive (u svakom pogledu - mentalnim kao i fizickim uslovima). Kontrola je preslaba. Nikako ne govorim da su to svi hranitelji, niti bih mogla da se gadjam procentima koliki broj njih to radi posteno i humano a koliki ne, ali isuvise veliki broj konkretnih primera znam gde neki odvratni ljudi drze tu, vec zivotom unesrecenu decu, u uslovima koji nisu ni za zivotinje, a novac (stvarno solidan) namenjen iskljucivo deci koriste za neke svoje druge svrhe. Svaka dodatna kontrola i zahtev su dobrodosli i nisu suvisni.
    Znaci laminat, pisaci sto i krevet sa dusekom su od nasih odvajanja njima dati da se iskoriste za decu, a ne za stoku, vencanje cerke i sl.
  • Zasto bas laminat?

    18.11.2015 11:19
    Kakvo je to izivljavanje? Mogu da zahtevaju suv i zdrav pod a ne da izmisljaju. Isto tako su mogli da traze mermer sa Bracha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna