Info
16.09.2010.
12:54 > 05:29
Devetogodišnji dečak koji je u sredu teško povređen u saobraćajnoj nesreći na Rumenačkom putu i dalje se nalazi u komi na odeljenju intenzivne nege Dečije bolnice.
  • gasijan drita majka gasijan se

    21.09.2010 22:05
    molio bi pericu nikolic da ovo objavi da znaju cela srbija kako narod nasrada da da na javnost na televiziju novi sad glavnog urednika na romskom ovo je napisao otac od od decaka koji nastradao i niko nije doso da nas pita za nista
  • gasijan drita majka gasijan se

    21.09.2010 21:59
    moje dete nasradao sto ne ne obratu paznju vazaci ni kad stane autobus negladaju dali ima neko dete ili odrast ovaj put rumenacki nema nikakv znak mismo naselje podneli molbu pre jos godinu dana da se stavi pesacki prelaz ali to grad nij se interesovao mnogo dece u tom putu poginuli i starije osobe posto deca sa naselja bangladesa romske nacije putuju svaki dan u skoli uzrast od 7 godana do 20 ja bi molio grad novog sada presednika postoje moj dete vec nastradao da se ne ceka da idruga deca nastradaju inace mi iz naselja bangladesa cemo da napravimo jedan strajk bicedu svi putovi zatforeni.molim postujte ovaj zapisnik roditelj od decaka koji nastradao ovo napisao i to bi zamolio presednika grad novog sada da postuje ovaj zapisnik.
  • sanja

    17.09.2010 15:39
    nije prvi put
    ovo sto se desava je strasno ovo nije prvi put da se desila saobracajna nezgoda na ovom putu ,tu se nalazi osnovna skola dositej obradovic i deca svakodnevno prelaze duplu traku vozaci nemaju razumevanja za decu a ni gradske sluzbe kojima smo se vec obracali molimo ovom prilikom i novine 24 sata da nam pomognu u resavanju ovog velikog problema

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna