Autor: Tanjug

Info
14.01.2018.
09:12 > 08:51
Evropska komisija pokrenula je javno savetovanje o lažnim vestima i internet dezinformacijama i formirala stručno telo kako bi se suzbilo širenje lažnih vesti na nivou EU, saopšteno je iz Brisela.
  • hop

    14.01.2018 09:34
    ideja za birokrate iz Brisela: da se napravi 'Ministarstvo za Istinu' (cf Orvel '1984') pa neka oni odlucuju sta ulazi u kategoriju 'prava' a sta u 'lazna' vest... sta je 'istina' a sta nije....
    ( zakoni o sirenju panike, (licnim) uvredama itd vec postoje, cemu onda ovo?? zasto cenzurisati polu-javni i javni prostor maksimalno....??)
    drustvene mreze (tipa fejsbuk & tviter) su vec cenzurisane u EU (pgotovu u Nemackoj)pa oni koji ne postavljaju macice na biciklu dobijaju novcane kazne i u nekim slucajevima zatvorske kazne zbog svojih (jujuju; pu-pu) licnih misljenja
    koliko zatvora cu da dobijem ako napisem an svoj fejsbuk profil da je Junker alkoholicar? ili da Merkel zasluzuje robiju zbog krsenja zakona svoje zemlje...?
    sta je sledece: gulag za disidente mejnstrim politickih ideja (politicke korektnosti), za politicke oponente ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna