Autor: Tanjug

Info
29.09.2020.
08:11 > 08:56
Portparol predsednika Nagorno-Karabaha Vagram Pogosjan saopštio je da je vojska Nagorno-Karbaha oborila avion azerbejdžanskih snaga.
  • Dragan Miladinovic

    29.09.2020 12:10
    Imajte u vidu da je ovde pravno situacija kao u slučaju Srbije i KiM. Azerbejdžan je kao Srbija, Jermenija kao Albanija, a Nagorno Karabah kao Kosovo.
  • Detelinarac

    29.09.2020 11:11
    Svim srcem u Jermenski narod koga godinama terorisu Azerbejdzan i Turska i provociraju!! Napred braco, nema povlacenja nema predaje, pokazite im zube a svet vidi sta se desava i svima je jasno da vam je prekipelo da vas ugnjetavaju komsije iz Turske i Azerbejdzana!!!
  • The Lalosh

    29.09.2020 10:49
    @ Jermenija
    Mani to "Podrška". Kada krećeš u dobrovoljce da konkretno pomogneš?

    Lako je tuđim k... gloginje mlati. U ratu se ostaje osakaćen i gine ako nisi znao. Nije to video igrica. A najgore je što najviše stradaju civili, pa vojnici koje su političari poslali u taj rat. Političari NIKAD!

    Mi koji smo sticajem nesrećnih okolnosti učestvovali u ratovima, a sticajem srećnih okolnosti preživeli, NIKAD rado ne bismo ponovo išli.

    Vi koji stalno nešto prozivate one koji bi u rat išli isključivo da brane svoje, ili nikad niste bili ni blizu rata, ili je taj rat ostavio teške posledice pa sad želite da se svima desi to što se desilo i vama.

    MIR, LJUDI. MIR!
  • Peace

    29.09.2020 10:32
    101%
    Mislim da Jermeniji fale ovi prvosrbijanci, najcistija rasa univerzuma. Pridruzite im se slobodno, ja ipak ne bih da ratujem, pa makar bio i trecesrbijanac, drugosrbijanac je prevazidjeno.
  • Јерменија

    29.09.2020 09:19
    У Јерменији је објављена општа мобилизација, одзив је био 100% јер у Јерменији не постоје Другојерменијанци који се сада на тргу у Јеревану држе за руке, седе по турски, са прекрштеним ногама, њишу се и вичу „мир људи, мир!”, немају жене у црном, немају Кандићке, Бисерко и Чеде Јовановић... Много тога можемо да научимо од Јермена. Подршка Јерменима!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna