Autor: Beta

Info
05.08.2021.
14:18 > 14:23
Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Nišu kojom je Ninoslav Jovanović iz Malče osuđen na doživotnu robiju za otmicu i produženo krivično delo silovanja dvanaestogodišnje devojčice.
  • Sud

    05.08.2021 16:09
    Z
    Koliko je bilo dostupnih informacija u ozbiljnijim medijima, ova devojčica nije bila silovana. Čovek je psihički bolestan i sada sud donosi ovakvu, najtežu presudu. A Belivuk i ekipa sigurno neće dobiti ovakve kazne.
  • Nimbus

    05.08.2021 15:24
    @Hm...
    Kako god bilo fomulisano, monstrum ce dozivotno biti u zatvoru. S obzirom, koliko sam cuo, kako se u zatvoru ponasaju prema silovateljima, narocito dece, nece kazna potrajati.
  • Hm...

    05.08.2021 14:38
    Citat: "Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Višeg suda u Nišu kojom je Ninoslav Jovanović iz Malče osuđen na doživotnu robiju za otmicu i produženo krivično delo silovanja dvanaestogodišnje devojčice. Tokom otmice, devojčica je pretrpela zlostavljanje i nakon pronalaska u selu Pasjača, bila je hospitalizovana u niškom Kliničkom centru, srećom sa lakšim fizičkim povredama."
    Dete je preživelo traume, možda će ih imati i ceo život. Silovanje je lakša fizička povreda?Molim objašnjenje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna