Autor: FoNet

Info
27.06.2022.
14:14 > 14:45
Radna grupa za bezbednost i zaštitu novinara danas je najoštrije osudila lepljenje plakata u Vranju sa likom predsednika Asocijacije nezavisnih elektronskih medija Verana Matića.
  • Obratite

    27.06.2022 17:07
    paznju
    ...u zastiti targetiranog i "prokazenog" novinara Verana Matica da ce progon morati da prati i propaganda tipa "kakav je covek Oliver Ivanovic"! U tome ce ucestvovati "neki" stanari iz zgrade u kojoj stanuje, neke prodavacice iz samopusluge, neke ostrascene patriote, neka rodbina...Mozda vidimo i montirane filmove sadrzaja: nije on neki "fini" gospodin kakvim se predstavlja...
    Da je novinarka - bila bi od onih sto klece u fotomontazama koje nemaju kraja...Ne bi ta vise bila "fina" dama! I tako u krug i beskraj! Ne bi pomoglo ni predsednikovo osudjujuce "smrc, smrc, imam zensko dete"!
    Uzalud sto svi znaju! Uvek uspeva!
    Gospodin Veran Matic sluzi takodje trenutno za kvarenja srpskog naroda posto poganom akcijom njegovog progona postize se - bumerang! Ko vam to Srbi radi?
  • vladaNS

    27.06.2022 16:45
    ?
    Slika, i potvrda delovanja presvučene radikalske primitivne klike bez mozga u glavi ali s jasnim ciljem da treba zastrašiti i eliminisati poštene novinare, koji j svojim delovanjem mogu da naprave pozitivan pomak iz ovog gliba. Pozdrav iz Vojvodine

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna