Info
14.04.2012.
09:39 > 13:57
Kada prođu izbori, ali i prestane da važi Uredba o ograničavanju marži pojedinih prehrambenih proizvoda, već tokom leta osnovne namirnice bi mogle da poskupe.
  • Bosko Palkovljevic

    15.04.2012 06:15
    NEMA STRAHA
    Sta ste se uRSali....kad Tadic kaye da se interesovanje stranaca za ‚‚INVESTICIJE USTOSTRUCILO‚‚, morate verovati coveku!!!!

    Jutros je opet pomuyao neku kravu na salasu,potapsao domacina i ‚‚pomazio‚‚ bivola...

    Evro je skoro 120!!!
  • 15.04.2012 04:28
    Lala
    Mile bre,svi ste vi deo tog sistema-naroda+narodnosti-malo ti malo ja.Oni gore po"zasluzi malo vise.Lose vi se pisuje,da bog ne cuje.
  • oj narode

    14.04.2012 20:57
    stoko jedna
    samo ti cuti i trpi.....bolje ni ne zasluzujes
  • Glasač

    14.04.2012 20:26
    @bojkot - http://i40.tinypic.com/24g50k0.jpg
    "Samo vi izađite na izbore pa dajte ovom izrabljivačkom sistemu legitimitet"
    Pa ako većina ne izađe na izbore oni će sa svojim stranačkim vojnicima (sigurnim glasačima), ma koliko ih malo bilo, još lakše uzeti vlast, i šta se onda tu promenilo? Tek onda dobijaju legitimitet za nastavak pljačke.
    Nisi ti to dobro osmislio, očigledno, ili radiš za neku od kombi partija, jer jedino njima odgovara da izlaznost bude manja, jer je onda i cenzus manji, pa onda opet u skupštini i vladi imamo 20+ stranaka, i novi cirkus.
    Izlaznost treba da bude što veća, pa da kažemo vlasti šta mislimo o njihovoj vladavini, i da izbacimo minorne stranke, kojima je cenzus plafon političke delatnosti.
    Kome je bolje u zadnje četiri godine, ili koga je ova vlast zadužila, neka glasa za njih, a kome nije neka glasa po savesti, pa za koga hoće, jer jedino tako se stvarno poštuje većina građana.
    A ukoliko neko gladan, bedan i bez perspektive i dalje glasa za bilo koju vladajuću stranku, onda zbilja zaslužuje da ostane u toj poziciji. Nema mu pomoći.
    Sve to je demokratija, a ti se okani spamovanja.
  • bojkot

    14.04.2012 19:00
    http://i40.tinypic.com/24g50k0.jpg
    Samo vi izađite na izbore pa dajte ovom izrabljivačkom sistemu legitimitet za dalju pljačku. Posle kukajte kako teško živite zbog odluka onih za koje ste glasali.

    http://i40.tinypic.com/24g50k0.jpg

  • Miky

    14.04.2012 15:03
    Svedoci smo besramnih laži koje nam se serviraju iz časa u čas sa TV ekrana. Narod kaže "ko laže taj i krade". Laži kojima smo svedoci prethode velikim krađama koje nam se pripremaju. Mislimo o tome!
  • TT

    14.04.2012 13:38
    svi samo kukate
    svima vam je neko drugi kriv, svi nešto čekate od države i oćete, svima vam je država dužna neku brigu i uslugu...
    nijedna vlast vam neće valjati, zato ste se i popalili na ideju višepartijskih izbora. da ste morali zaraditi ono što ste tad imali, ne bi to tako lako protraćili u kafani nacionalizma i prošli 3x gore nego u tom "zlom komunizmu".

    Zapitajte se šta ste VI učinili da vam bude bolje? A da nije ukrali, maznuli i zae8ali nekog ili državu neplaćanjem poreza.
  • mile

    14.04.2012 12:22
    Da ovaj narod išta vredi svi bi ustali i pobunili se protiv ovih izbora i ljudi na vlasti. Kakvi su to izbori na kojima nemam šta da biram? Mogu da biram ko će da me laže naredne četiri godine i da mi krade hranu sa stola. Ko god pobedi na izborima očekuje nas isto kao i Grčka, ta vlada će pasti za godinu dana ma ko je formirao. Srbiji trebaju novi ljudi.
  • Ime mi je ....

    14.04.2012 10:34
    Hmmm
    Gledam političare, kako se razbacuju sa reklamiranjem svojih stranaka i troše ogromne pare od našeg poreza, pa se zapitam koliko gladnih ima u našoj državi. Razbacuju se sa sojim reklamama i glumom kao biće nam sve bolje i bolje, a i moj petogodišnji sin zna da LAŽU. Niko od Vas političara ne gleda gladne ljude kako da im se pomogne. Ne štrajkuju glađu radnici zato što vole, nego nemaju da prehrane svoje porodice. Za razliku od Vas dragi političari njihove porodice razmišljaju hoće li imati pred kraj meseca da kupe deci hleb , dok Vaša deca kupuju kupaće kostime od sto i više eura . Ovako će nam biti dok SVAKI pojedinac ne bude odgovarao za svoje postupke.
  • Pesak

    14.04.2012 10:18
    Srbija medju sljivama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna