Info
14.04.2012.
10:35 > 11:05
Evropski komesar za proširenje Štefan File izjavio je da "normalizacija odnosa" Beograda i Prištine ostaje politički uslov za nastavak evrointegracije Srbije.
  • bane021

    14.04.2012 11:37
    jok
    "znate, nista nije uradjeno taman pred izbore, sve je sasvim slucajno...". Jako bih voleo kad bih imao osecaj da u Srbiji nema naivnih i povodljivih ljudi, tada bih znao da ovakve price ne mogu da prodju kod naroda. Bezze je sto kod mnogih prolaze sto za rezultat daje ove koji idu u EU makar i glavom kroz zid. Jedino mi nije jasno zasto ne odu sami, spakuju kofere i put pod noge, nego vuku celu Srbiju tamo gde joj bolje biti nece. Umesto da se sami gradimo, povratimo makar deo privrede na noge bez stranih ulagaca i njihovih firmi koje odrade posao i vrate pare nazad kuci, mi ostavljamo pare nekome kuci a usput se zaduzimo kod tog istog i jos mu kazemo hvala? Shvatate li ljudi kakva nam vlast treba da bi nam za 5-10 godina bilo malo bolje? Strane ali umerene do male investicije, ne ovakve gluposti. ALi avaj, ko ce lupati glavu oko toga, deca svejedno rastu a sta ce kad porastu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna