Info
06.05.2012.
10:34
Poziv Indiji da smanji uvoz nafte iz Irana nalazi se na vrhu agende američke državne sekretarke Hilari Klinton, koja je danas počela dvodnevne razgovore sa indijskim zvaničnicima.
  • Slusalac

    06.05.2012 15:49
    Tudja Amerika.
    Nadam se da ce zemlje iz takozvanog BRIK-a da nastave poslovnu saradnju sa Iranom ,jer ne zavise od SAD-a , vec su zemlje za najvecim ekonomskim rastom u svetu.
    Dokle vise da SAD izigravaju gazdu u svetu, i odredjuju sta moze ,a sta ne.
    Setimo se samo sta su nama uradili 1999 godine,ali sta nam rade i sada samo na jedan fini perfidni nacin.
    Predlazem novoj vlasti koja bude formirana da se okrene saradnji sa zemljama kao sto su Nemacka,Rusija i Kina ,a vremenom se sto vise udaljiti od te vestacke tvorevine koja je i sama nastala na genocidu starosedelaca Americkog kontinenta. Preduslov toga je eliminisati iz politickog zivota stranke i politicare koje je stvorila Americka administracija.
  • bumerang

    06.05.2012 12:30
    eto ko nam kroji sudbinu
    docice dan kada cemo gledati muke i patnje te amerike, svima je muka od njihove politike! ko drugom jamu kopa sam u nju pada! :P

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna