Info
13.05.2012.
08:37
Još 350 miliona dinara preostalo je od namenjenog novca za subvencionisane stambene kredite, što bi po dosadašnjoj dinamici bilo dovoljno za naredna dva meseca ili realizaciju još oko 300 kredita.
  • anonimus

    13.05.2012 09:53
    mac,mac,mac,mac do stana!
    Da li je to Tadićeva šala, mac, mac, mac, mac do stana, pa njima to i jeste smešno jer stanove možemo samo da sanjamo i da gledamo u slike kao što smo gledali zadnje četiri godine, kao i u eksperta Dulića i nekoliko izmena Zakona o planiranju i izgradnji!
  • Anonimus

    13.05.2012 09:41
    Bolje bi bilo da ste na vreme smenili Dulića!
    Nije ni čudo što nemamo stranih investicija i što investitori sede i ne rade, kada u državi cveta urbanistička mafija! Sramota ko nam je ministar!
  • NS

    13.05.2012 09:40
    NEMA SANSE
    U Novom Sadu gotovo da nema mogucnosti za kupovinu stana na subvenciju,jer su cene daleko iznad realne za takvu vrstu kredita,a nema ni pododnih objekata,da ispunjavaju uslove.Investitori koji ispunjavaju uslove za takvu vrstu kredita imaju cene za kes,za obican bankarski kredit i za subvenciju drzave.Zato ljudi ko nema reseno stanbeno pitanje moja preporuka je obican bankarski kredit i da Vas glava ne boli.Investitori koji imaju uslove, imaju i kes,da bi zidali na boljim lokacijama a tu su cene od 1250e/m2 pa do 1400e/m2,pa i vise u nekim slucajevima.Retki su oni koji zele da cekaju i po vise meseci na realizaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna