Info
27.08.2012.
10:42
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja tražiće od Javnog servisa da obrazovanje dobije veći značaj i prostor u televizijskom programu, najavio je resorni ministar Žarko Obradović.
  • Naporni

    27.08.2012 14:37
    Uloga RTS-a nije da obrazuje bilo koga, vec da opravda desavanja iz bliske proslosti, da propere licne biografije, da relativizuje ratne zlocine, da reklamira Ruse, da se mnogo ne zamera Miri, da siri eurofobiju... Jer da nije tako, u obrazovnom programu bi smo imali neprekidnu emisiju iz istorije za koju ima obilje materijala kao sto su ratni dnevnici Ratka Mladica, sastanci Predsednistva SFRJ, hiperinflacija, Gazda jezdina predsednicka kampanja sa belom lulom, da nabrojim samo neke dogadjaje.
  • fild

    27.08.2012 12:12
    Nema mesta od repriziranih serija sa rekordnom gledanoscu...
  • Man Not Machine

    27.08.2012 11:54
    RT Vojvodina obrazovanje
    Eno kako ekipa partijskih urednika obrazuje narod regiona preko RTV, sve same emisije britanske produkcije, i to reprizne koje su isle na drugim domacim tv, dakle mozete sve nauciti iz istorije Engleske, onda britanske serije o kraljici i nekim inspektorima, pa red italijanskih serija koje mozete da gledate od bilo kojeg minuta, uz nesto domace produkcije o kuhinji uopste, kuvanju riblje corbe, ribolovu, lovu, pecenju mekika i raznih masnih kolaca, itd, a sve to u jednom kadru i uz neuredne, krezube goste. Isti program je zamislite i na Novosadskoj, a sve to mi placamo. Samo da ima neko da ispita poslovanje ove dve televizije, bilo bi ko u onoj organizaciji za razvoj nerazvijenog regiona.
  • b

    27.08.2012 11:33
    prvo
    pa prvo da ministarstvo dobije na značaju kod samog ministra, ako nije problem. da malo radi na reformi obrazovanja, ali suštinski i planski, ne površno i deklarativno, da razmišlja više od 3 meseca unapred i da osnovno, srednje i visokoškolsko obrazovanje postanu tri dela jedne zdrave, savremene i moderne celine. i da nam i dogodine ide u tursku, srećica.
  • 27.08.2012 11:12
    Zašto mu je toliko trebalo?
    Pa gledao je prospekte letovališta u Turskoj.
  • V

    27.08.2012 11:10
    Red
    Sta bre ne postoje sredstva?! Toga ima u izobilju, smo je stvar kako ih preraspodeliti i pratiti.
  • aero

    27.08.2012 10:57
    jupi, jos repriza
    daleko od toga da ne treba reprizirati takve serije, smatram da sam bogatiji čovek jer kao dete nisam proputštao ni jednu epizodu opstanka, ali nauka i saznanja o svetu oko nas je bitno napredovao tako da i emisije treba prilagoditi savremenom svetu, da ne spominjemo apsolutnu zastarelost podataka, brojnost i odnos jedinki...
    i još nešto, naratori, onaj tip sa bradom, način na koji predstavljaju i pričaju u emisiji je daleko podobniji od danšnjih emisija koje možem ogledati na discoveriju ili nat geo....
    idem sada na youtube da pustim sebi neku epizodu opstanka

  • ns

    27.08.2012 10:55
    majku ti tvoju pa nisi novodošao pa odjednom ajd da radimo, promene, konstruktivni predlozi.. zbog tebe i tvojih i nema toga što sad kukaš da puste, bolje se vi pustite u prošlost a najbolje svi kolektivno da se pridružite bivšem lideru slobici ubici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna