Info
19.12.2013.
21:02
Posle rekonstrukcije vlade u septembru i smene sa mesta ministra sporta, šahovska velemajstorka Alisa Marić na pragu je da nađe novi angažman.
  • Beogradjanka

    21.12.2013 10:15
    Pročitala sam prethodne komentare. Lično znam, ne iz priče sledeće
    1.Alise Marić otac radio u UN ne kao partijski kadar već kao Doktor matematičkih i statističkih nauka.
    2.Putovala je o tatinom trošku na taj način što se rodila u Njujorku. Tada i nikada više. Svet je proputovala idući sa takmičenja na takmičenje.
    3. Bila druga u svetu ne sećam se koje godine
    4- Zbog ličnih zasluga primana kod većine državnika i parlamenata raznih zemalja.
    5.Ne voli da se exponira po medijima jer smatra da radom i rezultatima treba da se dokazuje svaki čovek a za ostalo postoje manekeni
    6 i za svoj rad u Ministarstvu sporta nije primala platu. Tako da su svi komentari netačni. Inače sam poklonik šaha i sporta uopšte i redovno sam pratila put sestara Marić kao i drugih sportista. U njenoj biografiji ne postoji ni trun od neke mrlje.
  • ns time

    20.12.2013 13:48
    Pa lepo je verovati....Samo vi verujte.Tako život lepše i brže prolazi naivnima.Ne sekiraju se previše jer su verujuće duše.To im je stalno pozitivno opravdanje.
  • Anarima

    20.12.2013 13:33
    Ukoliko je zena sposobna da obavlja taj posao, podrzavam ovu odluku. U svakom slucaju, ako se cak desi da i ne obavlja taj posao kako treba, verujem da ce SNS postupiti pravilno i dovesti nekog drugog na to mesto.
  • ns time

    20.12.2013 11:30
    Garantujem cime god hocete da jedna devojka iz Bgd koju odlicno poznajem moze sto puta bolje da radi bilo sta od Alise Maric.
    Prvo, skolovala se bas za diplomatiju, odlicno govori tri jezika, nije o drzavnom vec o tatinom trosku proputovala veci deo sveta,vise puta bila u Evropskom parlamentu kao vodja grupe studenata sa FPN iz Bgd, volontirala, radila sta god treba u vezi sa diplomatijom.E, sad ce ovo cudo koje sticajem okolnosti znam, nesposobno da kaze nesto glasno, da sedne na mesto koje joj ne pripada.Ali, ona pripada, u tome je stos i odgovor,ako hocete.
  • Vlada

    20.12.2013 09:23
    @Panonius
    Bravo na raymi[ljanju! Dodajem svoje - ne vidimo da se iko dohvatio promena sistema. Dakle, Kurta, Murta, Alisa, Ludi šeširdžija i ostala bratija iz zemlje čuda arči još onoga malo što je ostalo dok ne dođu do naše gole kože, a onda...
  • 20.12.2013 08:42
    E sad će da nam svane...
  • panonius

    20.12.2013 08:32
    suva genijalka
    Za funkciju "Savetnika" uvak sam mislio da je suština da ta osoba ima toliko iskustva i znanja da može da savetuje nekog. A koje su reference ove osobe u spoljnim poslovima osim što je taja bio šraf u UN i što parla ODLIČNO još dva jezika i igra šah!? Valjda ima još ljudi u državi koji govore odlično dva ili više jezika!?
    Ovi su neumorni , zamislili da je vlast ringišpil pa se rotiraju kao klikeri - juče faca za sport danas za spoljne poslove i eto ti sutra negde ambasador.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna