Info
11.02.2014.
15:22
Američka glumica, pevačica, plesačica, diplomata i jedna od prvih svetskih "dečjih zvezda" Širli Templ, preminula je u 86. godini u svom domu, saopštila je njena porodica.
  • roki

    11.02.2014 17:36
    sramota
    Da li je u ovoj drzavi najvaznije da se spominje neka strana pevacica ili plesacica a jos veca sramota dovoditi jednog da ne kazem gospodina Mumina iz Lav Hantersa(jaka grupa)u emisiju koji zauzima vise vremena nego informacija o oslobadjanju ubica ili onih koji su pokrali srbiju(slucaj Kertes)Da li ce se opametiti urednik televizije Novi Sad.Samo se postavite u situaciju porodice ubijene Vladislave.Sta je sa ubistvom devojcice po prezimenu Molnar u hotelu Park.Zna se ishod tog sudjenja a i zna se da je osumnjiceni sestric poznatog od skoro preminulog biznismena tako da je taj slucaj legao.Gde su prijatelji i poznanici porodice Molnar da protestvuju za oslobadjanje okrivljen og.Stvarno sramota

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna