Info
19.03.2014.
15:13 > 18:48
Kruševačka policija saopštila je da je danas odredila zadržavanje za četrnaestogodišnjaka iz Kruševca, zbog sumnje da je ubio J.A. (55) iz tog grada.
  • Cica

    20.03.2014 14:51
    U soku sam !
    Treba da se stidite svi vi koji osudjujete Jovicu a niste ga poznavali !Bio je moj drug jos iz gimnazijskih dana, vezan za nasa divna drugarstva ! Svaka nasa prica o divnim skolskim danima sadrzala je i njegovo ime ! Imao je porodicu dvoje dece, retko miran i dobar covek ! Mali rom ima preko 150 krivicnih prijava, prebijanja zena, ljudi, kradja otimanja tasni ! Krusevacki mup ga je pustio kao nije normalan???! Evo kulminacije ! Uzeti nekome zivot !
    Stidite se vi koji verujete toliko problematicnom detetu, nevazno sto je Rom !
    Joco- SAKSU NAS SVI CEMO TE SE SECATI VECNO !
    EKIPA IZ GIMNAZIJE !RIP !
    Zivim u Beogradu i nisam stigla na pogreb, ali sam ocajna danas ! Voli te drigarica za uvek !
  • 19.03.2014 17:54
    @starac od ravnice
    Baticino, evo da te malo edukujem.

    Silovanje – neželjeni/nasilni oblici vaginalne, analne i oralne penetracije penisom ili predmetima.

    Seksualno uznemiravanje – neželjeno seksualno ponašanje koje stavlja u neugodnu situaciju poniženja ili stida (a koje ne mora nužno da uključuje i fizički dodir). Najčešće su to neželjene seksualne primedbe, ponude, šale, opsceni razgovori, ponašanja (izraz lica, pokreti, znakovi rukama), izloženost pornografiji i sl, koji se manifestuju na različitim mestima – na ulici, radnom mestu, u školi, na fakultetu, u gradskom prevozu, restoranu, kafeu....

    Znaci, u slucaju da je ono sto ubica kaze tacno, ono sto je uradio ubijeni se u najgorem slucaju moze okarakterisati kao seksualno uznemiravanje, a to samo bolesnom umu moze biti opravdanje za ubistvo.

    Sto se tice moje dece, ona se ne setaju nocu po groblju sa metalnim sipkama, a takodje nisu ni privodjena zbog kradja. Nadam se da vi nemate decu.
  • @nebitan lik

    19.03.2014 16:28
    ako nekim slucajem jednog dana budes imao cerku, obavezno joj prenesi to sto si ovde napisao
  • 19.03.2014 13:47
    Znam,surovo zvuci ali..
    Neka ga je...uopste ne zalim matorog jarca !
  • -

    19.03.2014 12:40
    -
    ja klincu ne verujem.
    pre ce biti da mu nije platio
  • starac od ravnice

    19.03.2014 11:35
    bolest
    "plus trazenje oralnog zadovoljavanja od nekoga nije silovanje." Batice ti nisi normalan 1/1. Da te vidim da to neko trazi tvom detetu.
  • ns

    19.03.2014 11:32
    Osudili ste coveka unapred. Prvi put cujem da neko ide na groblje sa metalnom sipkom, verovatno da sadi cvece.
  • ns

    19.03.2014 11:17
    za ovo ubistvo treba naći ko je odgovoran što "dečak" i posle toliko dela nije u popravnom domu ili zatvoru, taj ili ti treba da odgovaraju za ubistvo jer su stvorili mogućnost za ubistvo držeći kritičnog malog na slobodi, nebitno jel pljačka pošla po zlu ili je matori stvarno bio pedofil, dakle udariti po policiji, socijalnoj službi i po svim što primaju plate i samo kafenišu pa da vidiš kako će ubuduće raditi za šta su plaćeni, bagra!
  • nebitan lik

    19.03.2014 11:12
    ako neko pokusa da vas siluje gotivna fora bi bila da umesto silovanjeee vicete haaloo oooglasiii i mozda mu bude smesno i sjebe mu erekciju
  • Hm

    19.03.2014 10:52
    Cek prvo da vidimo jel stvarno tako ili lik izmislja.
  • 19.03.2014 10:48
    Dečak ubio silovatelja
    Divan naslov, osobu koja je u poslednje dve godine cesto bila privodjena u policiju zbog kradja nazivate decak, a silovatelj je osoba koja je navodno trazila od "decaka" da je oralno zadovoljava, za sta je jedini dokaz " decak" koji je tu osobu ubio, plus trazenje oralnog zadovoljavanja od nekoga nije silovanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna