Dečak ubio muškarca zbog silovanja?

Kruševačka policija saopštila je da je danas odredila zadržavanje za četrnaestogodišnjaka iz Kruševca, zbog sumnje da je ubio J.A. (55) iz tog grada.
Kruševačka policija saopštila je da je danas odredila zadržavanje za četrnaestogodišnjaka iz Kruševca, zbog sumnje da je ubio J.A. (55) iz tog grada.

"Beživotno telo J.A. pronađeno je jutros na Starom kruševačkom groblju. Sumnja se da je maloletnik juče, u kasnim večernjim satima, posle kraćeg konflikta metalnom cevkom zadao nekoliko udaraca J.A. u predelu glave. J.A. je preminuo na licu mesta", piše u saopštenju.

Prema pisanju medija, dečak je ubio muškarca jer je od njega tražio da ga seksualno zadovoljava. Osumnjičeni je priznao zločin, tvrdeći da je J.A. od njega tražio da ga oralno zadovoljava, zbog čega se i odlučio na ubistvo.

Osumnjičeni je inače u poslednje dve godine često bio privođen u policiju zbog krađa, o čemu je obavešten Centar za socijalni rad.
  • Cica

    20.03.2014 14:51
    U soku sam !
    Treba da se stidite svi vi koji osudjujete Jovicu a niste ga poznavali !Bio je moj drug jos iz gimnazijskih dana, vezan za nasa divna drugarstva ! Svaka nasa prica o divnim skolskim danima sadrzala je i njegovo ime ! Imao je porodicu dvoje dece, retko miran i dobar covek ! Mali rom ima preko 150 krivicnih prijava, prebijanja zena, ljudi, kradja otimanja tasni ! Krusevacki mup ga je pustio kao nije normalan???! Evo kulminacije ! Uzeti nekome zivot !
    Stidite se vi koji verujete toliko problematicnom detetu, nevazno sto je Rom !
    Joco- SAKSU NAS SVI CEMO TE SE SECATI VECNO !
    EKIPA IZ GIMNAZIJE !RIP !
    Zivim u Beogradu i nisam stigla na pogreb, ali sam ocajna danas ! Voli te drigarica za uvek !
  • 19.03.2014 17:54
    @starac od ravnice
    Baticino, evo da te malo edukujem.

    Silovanje – neželjeni/nasilni oblici vaginalne, analne i oralne penetracije penisom ili predmetima.

    Seksualno uznemiravanje – neželjeno seksualno ponašanje koje stavlja u neugodnu situaciju poniženja ili stida (a koje ne mora nužno da uključuje i fizički dodir). Najčešće su to neželjene seksualne primedbe, ponude, šale, opsceni razgovori, ponašanja (izraz lica, pokreti, znakovi rukama), izloženost pornografiji i sl, koji se manifestuju na različitim mestima – na ulici, radnom mestu, u školi, na fakultetu, u gradskom prevozu, restoranu, kafeu....

    Znaci, u slucaju da je ono sto ubica kaze tacno, ono sto je uradio ubijeni se u najgorem slucaju moze okarakterisati kao seksualno uznemiravanje, a to samo bolesnom umu moze biti opravdanje za ubistvo.

    Sto se tice moje dece, ona se ne setaju nocu po groblju sa metalnim sipkama, a takodje nisu ni privodjena zbog kradja. Nadam se da vi nemate decu.
  • @nebitan lik

    19.03.2014 16:28
    ako nekim slucajem jednog dana budes imao cerku, obavezno joj prenesi to sto si ovde napisao

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija