Info
12.08.2014.
19:54 > 19:56
Dežurni policajac, koji radi sa radnicima Javnog komunalnog preduzeća "Parking servis", povređen je večeras oko 20.10 časova, na placu Parking servisa u Bulevaru vojvode Bojovića ispod Kalemegdana u Beogradu.
  • Ilija Čvorović

    13.08.2014 10:25
    Nego kako
    I ja bih uzeo svoj auto i razbio rampu, doduše ne opravdavam udaranje policajca, ali odakle pravo parking servisu da pleni automobil??!! Valjda sud treba da dokaže da li je neko kriv, a ne radnik parking servisa! Zašto onda policija ne pleni vozila kad se neko ne veže pojasom, a nema para kod sebe? Zato jer sud utvrđuje nečiju krivicu, a ne policajac!!! Stop bahatosti JP!!!
  • Cole

    13.08.2014 08:34
    niko
    Nije jaci od Drzave!To je njihova politika.A drzava se ponasa bahato i bezobrazno prema svome pucanstvu, dok su kojekakve protuve zasticene(binZismeni, politikanti...)Policija "casno" obavlja svoj posao?!Cast je cast, a vlast je vlast.
  • NS

    13.08.2014 07:34
    Nedostaje neki razgovor koji je morao da se desi pre takve reakcije. Bio sam iskreno blizu da učinim isto. Na znaku piše zabranjeno parkiranje 6 PM. Ja se naparkiram u 7 uveče i odnesu auto. Ja pokušam da objasnim a policajac kaže: ne razumem ja šta to znači na ENGLESKOM, kakvi posle podne, to ti je na srpskom. Ja mu kažem da je pm na srpskom skrećenica za idi ti lepo u pm na šta on trgne penu o hapšenju... nije lako ne pogaziti ih posle takve raspreve
  • 13.08.2014 07:26
    nema vece mafije od drzave!
    oni nas redovno reketiraju i nikom nista
  • Razumem

    13.08.2014 07:21
    čoveka
    Ovo delo koje je počinio dotični meni se vrzma po glavi godinama zbog nejednakosti svih pred zakonom, udaranja po sirotinji, dok krimosi, političari I tzv. biznismeni parkiraju kako hoće, bezobrazluku policajaca, samo nikad nisam imao hrabrosti da to uradim.

    Garantujem da većini građana tako nešto prolazi kroz glavu.
    Ne odobravam ali razumem.
  • Vlada

    13.08.2014 07:16
    ...
    Policajac na haubi je znak da je Parking servis prekardašio svoja ovlašćenja, braneći da građanin raspolaže svojom imovinom. To može samo Sud, a ne javno preduzeće. Policajac se našao između prava građanina i protivustavnog ponašanja javnog preduzeća.
  • zaostao

    13.08.2014 05:20
    a molim lepo da mi se pojasni ciji je taj Bentli? ja sam ocigledno zaostao u informacijama pa me bas interesuje cije je to auto? Inace jako dobro razumem komentar koja sve kola mogu a koja ne mogu da se nose, da se naplacuju kazne itd.. od srca fala
  • 12.08.2014 21:27
    @Anonimus
    Ja sam ipak za to da tebe neko provoza... do prijemnog na psihijatriji. Bilo čime pravdati to što je neko pokušao da ubije čoveka nema drugog objašnjenja sem mentalnog oboljenja.
  • 12.08.2014 21:11
    Svi bahati.Kompletan narod bahat a radnici mupa i parking servisa divni.Svaki dan dolaze policajci u moj kraj u lokalnu kafanu na po koju kapljicu.Službeno vozilo parkiraju ispred moje garaže.Za njih ne važi ni znak ni zakon.Izgleda da treba njih malo češće vozati na haubi. Vreme je.....
  • Jovica

    12.08.2014 20:55
    razlog
    Revoltiran je gradjanin zbog korupcije a ne zbog kazne koja mu sleduje.Sve okolnosti se moraju uzeti u obzir ane samo posledica.Urocna veza je ozbiljnija.
  • damjan

    12.08.2014 20:44
    Nije u redu
    Nije u redu da čovek ovako uzme svoju stvar i povredi ljude ali nije u redu što parking servis ucenjuje da prvo moraš da platiš sve troškove da bi uzeo svoju stvar. Gde su zakonski rokovi plaćanja ili je ova institucija izuzeta iz zakona?
  • 12.08.2014 20:15
    NOVI SAD KAUBOJSKI GRAD
    U nama dragom Novom Sadu pauk nosi auta parkirana na blatnjavim parkinzima koje grad nije u stanju da resi jos od 2007 godine. To je onaj slucaj kad je jedan iz gradske vlasti GOSPODIN svadjao se sa radnicima pauka na Bul. Evrope.Ti isti radnici pauk servisa u saradnji sa komunalnom policijom redovno nose auta iz ulice Polgar Andrasa, A NEMAJU ONU STVAR DA ODNESU BENTLI OD onog DALTONA KOJI JE PARKIRAAN STOTINJAK METARA OD IZVRSNOG VECA TIK UZ ZNAK ZABRANJENO ZAUSTAVLJANJE I PARKIRANJE. TU STOJI GODINAMA, BIO SAM SVEDOK BEZBROJ PUTA DA PRODJU NESMEJU NI DA POGLEDAJU, DODAJU GAS DA BRZE PRODJU. E TO JE PRAVA SLIKA SRBIJE, PRAVDE I JEDNAKOSTI.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna