Info
18.08.2014.
06:59 > 07:16
Prema podacima Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, prve akcije pronalaženja i uništavanja GM soje, koja se nalazi na parcelama u Vojvodini već deset godina, počele su 2003. godine pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu.
  • 18.08.2014 12:28
    jako malo zdravog razuma
    Prvo da objasnim naslov. Nema razuma zato sto je jako malo komentara na , mozda, najvazniji kriminal na planeti a pogotovo u zemlji sa malo stanovnistva.

    NAJVAZNIJA CINJENICA.-->Samo nekoliko miliona stanovnika ima drzava znaci da nema i nikad nije bilo potrebe za specijalnim hranama vec tako mala drzava mora proizvesti za sebe makar zdravu hranu! Nema nikakvog izgovora od seljaka do predsednika!

    Vec deset godina se uzgajaju modifikovane biljke i ko zna sta jos a tesko da je i pola toga otkriveno do sada zbog loseg kaznjavanja kriminala. I sad kad ce najvise biti pokusaja ljude ovo ne interesuje a jesce preko mesa, mleka i silnih preradjevina stetnu hranu(ciji sastav je nepoznat cini mi se i u razvijenim drzavama--monopol drzave itd.)
  • pera

    18.08.2014 09:03
    @Alo,alo
    Zato sto nema ni jednog naucnog dokaza da su GMO stetni, pa nemaju na osnovu cega da ih osude.
  • -

    18.08.2014 07:45
    -
    pa kako da je ne bude ako je najveci tajkun/buduci premijer propagira?

  • alo,alo

    18.08.2014 07:40
    ako se to vec zna,
    zasto polja nisu spaljena a uvoznici i ratari koji su je sejali,u zatvoru ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna