Info
06.10.2014.
19:01
Demokratska stranka sopštila je večeras da "nije kao stranka učestvovala u organizaciji protesta u Mladenovcu", niti bi ikada to činila sa "Dverima", koje su ekstremna organizacija.
  • NS

    07.10.2014 06:50
    Eeeeee
    Citat: "Niti bi ikada to cinila sa "Dverima"...Da li to znaci da bi cinila sa nekim drugim?
    Poceli su izgleda sa onim njihovim "prvo srpska Srbija..."
  • Živko

    06.10.2014 21:59
    nije šija nego vrat
    Nisu učestvovali kao stranka, ali je učestvovao predsednik opštine koga je postavio DS i koji je član te stranke. On je šta? Nesvesni pojedinac? Ili funkcioner koji obnaša javnu funkciju u ime Demokratske stranke ?
    Ako je istina to što kažu onda lepo treba da smene tog svog člana koji je prekršio stranački program statut i šta sve ne ,ako ga pak ne smene znači da sve što su rekli nema veze i da se slažu da treba diskriminisati azilante!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna