DS: Nismo učestvovali u protestu protiv azilanata

Demokratska stranka sopštila je večeras da "nije kao stranka učestvovala u organizaciji protesta u Mladenovcu", niti bi ikada to činila sa "Dverima", koje su ekstremna organizacija.
Demokratska stranka sopštila je večeras da "nije kao stranka učestvovala u organizaciji protesta u Mladenovcu", niti bi ikada to činila sa "Dverima", koje su ekstremna organizacija.

Prethodno je Pokret Dveri saopštio da su na današnjem protestu u Mladenovcu protiv osnivanja azila za emigrante u selu Mala Vrbica govorili predsednici opština Vračar i Mladenovac, članovi DS, Branimir Kuzmanović i Dejan Čokić.

Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSVO) takođe je reagovala saopštenjem, u kom se navodi da su šokirani vešću da DS sa pripadnicima Dveri organizuje i podržava proteste na kojima se promoviše netrpeljivost.

"Činjenica da su Dveri protiv azilanata nije iznenađenje jer je reč o organizaciji na čijoj se 'porodičnoj šetnji' skandiralo Ratku Mladiću, Radovanu Karadžiću, a zatim i 'Ubij pedera'. Ne iznenađuje nas ni činjenica da sa DS, koju na sva usta kritikuju po medijima, Dveri ipak mogu da sarađuju, jer je njihov politički pragmatizam nadaleko poznat", piše u saopštenju.

  • NS

    07.10.2014 06:50
    Eeeeee
    Citat: "Niti bi ikada to cinila sa "Dverima"...Da li to znaci da bi cinila sa nekim drugim?
    Poceli su izgleda sa onim njihovim "prvo srpska Srbija..."
  • Živko

    06.10.2014 21:59
    nije šija nego vrat
    Nisu učestvovali kao stranka, ali je učestvovao predsednik opštine koga je postavio DS i koji je član te stranke. On je šta? Nesvesni pojedinac? Ili funkcioner koji obnaša javnu funkciju u ime Demokratske stranke ?
    Ako je istina to što kažu onda lepo treba da smene tog svog člana koji je prekršio stranački program statut i šta sve ne ,ako ga pak ne smene znači da sve što su rekli nema veze i da se slažu da treba diskriminisati azilante!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.