Info
12.10.2014.
17:37 > 17:54
Mnogi giganti srpske privrede nemaju prvog čoveka. Prošle nedelje je raspisan konkurs za direktora "Železnice Srbije", koje nedeljama nemaju najviše rukovodioce, a potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da će do kraja godine biti završen izbor svih direktora.
  • coco

    13.10.2014 07:02
    Muljare!
    Ne čekaju JP direktore, nego vladajuće partije nikako da se usaglase oko "modela" izbora odgovarajućeg partijskog lika. Kao i u el. distribuciji. Jave se neki partijski nepodobni, a stručno podobni, pa sada treba naći modus kako da oni partijski ispadnu u očima javnosti - adekvatni. Da partije "ostanu" poštene, časne itd. i da sve ispadne kako sprovode u delo svoja predizborna obećanja i ispunjavaju direktive EU po pitanju depolitizacije.
    Mislite da im je lako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna