Info
13.10.2014.
11:43 > 11:51
Aktuelni predsednik Republike Srpske Milorad Dodik pobedio je svog protivkandidata na izborima Ognjena Tadića, nezvanični su rezultati.
  • 13.10.2014 20:24
    Ovo je prvi poraz cionističkog SNS u Republici Srpskoj.
  • Nemanja

    13.10.2014 20:00
    @Dr@gan
    Jok tvoja baba je nacionalistička stranka. A te priče o ukidanju RS postoje samo u Dodikovoj izbornoj kampanji i glavama napaljenih somova, na to vas i navlači.
  • Sremac

    13.10.2014 17:24
    Za " Ns"
    "Ns" niko tebi u Vojvodini ne brani da okacis ako zelis na svoju terasu madjarsku zastavu i da se bez obzira na srpsko ili neko drugo poreklo izjasnis kad vec toliko prezires sve srpsko, kao madjar. Bar mi u Vojvodini smo toliko tolerantni da ti nece faliti ni dlaka sa glave, ali ne moras raspirivati mrznju prema svemu sto ima veze sa srpskim identitetom.
  • Dr@gan

    13.10.2014 12:46
    @Nemanja
    SNSD nije nacionalistička stranka
    SDS je nacionalna stanka
    dok u Federaciji budu pobedjivale nacionalne stranke i pokušajii da se ukine RS dotle će prolaziti nacionalističe izjave bilo koje strane
  • 13.10.2014 12:45
    Reformista
    Nije važno sa koliko glasova je pobedio. Važno je da Dodik ponovo jaše na grbači građana RS. Da bi Srbi skinuli sa vlasti predsednika " Nevolju" mora da prođe puno godina.
  • ns

    13.10.2014 12:34
    republika srBska je deo države Bosne i Hercegovine tj. federacije kako je oni nazivaju, nema tu srbija ništa ni fotelje, ni fabrike, ne pita se ništa samo je narod pretežno srpskog porekla ali sa srbijom u zvaničnom smislu taj deo strane zemlje nema ništa tako da su srbijanske zastave ustvari zastave strane zemlje koje kače pripadnici srpskog naroda a građani Bosne i Hercegovine, to je ustavni prekršaj!!!
  • Србин Бачван(ин)

    13.10.2014 12:33
    ..припрема ли се "Украјински сценарио" у Републици
    Додик је много тога доброг урадио за Србе у Републици Српској..и само онај ко је сујетан и љубоморан може да говори нешто супротно..екипа која носи назив "Савез за промене" је била под директном контролом појединих страних амбасада у БиХ а Додиково приближавање Путину је била она кап која је прелила чашу - када су западњаци решили да Додика елиминишу..на сву срећу нису успели једино што је овако тесна победа одлична за манипулацију и протесте у Републици Српској под причом да су "избори намештени"..плашим се да ће у Републици Српској бити покушан Украјински сценарио и то врло брзо..
  • Nemanja

    13.10.2014 12:20
    Kad god mi se smuči ova naša banana država, pogledam kako ove indijance iz Srpske Dodik već godinama loži na iste nacionalističke fore dok im krade sjaj iz očiju i bude mi malo lakše. Još lakše bi mi bilo kad od bede u koju ih je uvalio ne bi bežali da veličaju Srpsku izdaleka po Novom Sadu, al' ne može čovek imati sve.
  • Sremac

    13.10.2014 08:23
    Za " ns"
    Po Republici Srpskoj se ne vijore srbijanske nego srpske narodne zastave ili zastave republike Srpske, a ako Vojvodina nekad bude madjarska, vijorice se madjarske zastave, ali tada ovo nece biti Vojvodina vec juzni kraj " Delvidek"
  • 13.10.2014 06:21
    neutralni srbin
    U rebublici srpskoj ne vise srbijanska zastave, nego vise zastave republike srpske.
    To sto se neki bune na madjarske zastave ne znaci da i one ne vise. Neki se i bune protiv prava homoseksualaca, pa ovi opet imaju paradu. To se sve zove demokratija.
  • @Ns

    13.10.2014 06:21
    Ne kontaš jer si maliciozan i površan ko pločasti crv. Zastave vise u Republici Srpskoj, srpskom entitetu Bosne i Hercegovine. I po Vojvodini ti vise zastave pokrajne Vojvodine po svim mestima iako Vojvodina nije republika i vojvođani kao nacija ne postoje (iako se neko izjašnjava tako što je totalno nebitno, moj drugar se izjasnio da je Hobit pa ništa). Ako nekad ovo bude Mađarska pokrajna unutar Srbije ili Srpska pokrajna unutar Mađarske onda tek će biti normalno da se po vijori Mađarska zastava.
  • Sale NS

    13.10.2014 06:14
    Ako ima neko ...
    ... ko mi se od političara zgadio (osim ovih naših svih na gomili) to je onda ovaj Dodik. Pre nekoliko godina je bukvalno izvirivao iz Klunijevog du...a i podržavao njegovu izbornu kampanju ističući eliminaciju radikala iz RS, a gle sada, ne skida se sa Tome i Ace ?!
  • ns

    13.10.2014 05:44
    ne kontam tadića, taj je delovao kao da nije nacionalista a i da nije seljak kao ovaj dodik i slični, ali izgleda jeste. i ne kontam kako po celoj republici srpskoj mogu da vise srpbijanske zastave a po Vojvodini se ljudi bune kad se okači mađarska zastava na opštinu ili na dom zdravlja, ja jesam srbin ali neponosni i muka mi je više od sveg srblja i svega srpskog!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna