Info
12.12.2014.
17:22
Predsednik Pokrajinskog odbora Demokratske stranke Srbije za Vojvodinu Milenko Jovanov kritikovao je danas odluku kolegijuma Skupštine AP Vojvodine da krajem janura naredne godine poseti sedište NATO u Briselu, zapitavši se kakve veze Vojvodina ima sa NATO.
  • Srdjan Novi Sad

    13.12.2014 10:49
    Odgovor
    Hm.Ja mislim da bi tebi bilo bolje da proveris još jednom.Nemačku i Austriju su posle drugog svetskog rata uređivali drugi.tj.sile pobednice.Znači morali su silom da prihvate ono što im je nametnuto.A one države koje su same sebe uređivale sigurno svoju unutrašnju organizaciju nisu uredile na ovaj način.Pa nisu blesavi.Što se tiče Katalonije,Katalonci su drugi narod i to opšte nije uporedivo sa nama.A mi i pored iskustva koje imamo sa Jugoslavijom i ustavom iz 1974 i Kosovom i dalje mislimo da je ovako sve ok.Ovako kako je sad uređena,Srbija dugoročno ne može opstati.Skupština Vojvodine je samo generator nove krize,nesreće i sukoba koji neko spolja samo čeka da aktivira.
  • Neko

    13.12.2014 06:41
    @Srdjan Novi Sad
    Ne bilo ti teško pa prvo proveri kakvo je uređenje jedne male, neugledne, udaljene i siromašne zemljice koja se zove Savezna republika Nemačka (kad si tu možeš da proveriš i uređenje Republike Austrije) pa se opet javi. Ok ?
  • pandemonium

    12.12.2014 19:31
    @srdjan novi sad
    a skupština i vlada kosova???
  • janko

    12.12.2014 18:49
    @Srdjan Novi Sad
    nemacka, sad, velika britanija, rusija, spanija
  • Srdjan Novi Sad

    12.12.2014 17:51
    Ukinuti skupštinu Vojvodine
    Skupština Vojvodine je sledeća krizna tačka Srbije.To je jasno ko dan.Postoji li i jedna zemlja na svetu koja ima dve skupštine,dve vlade,dva premijera,dve zastave.....Naravno da nema!!!Pa ko je lud da na takav način organizuje državu!!Jedino mi Srbi.Pa nas ubeđuju kako je odbrana Vojvodine ustvari odbrana demokratije i demokratskih principa.A Vojvodina i sve što je vezano za nju je ustvari nastalo nasilno i nedemokratski u vreme najveće diktature.Iskreno sve ovo mi miriše na novu nesreću i na novi pokušaj podele Srbije.
  • brumm

    12.12.2014 17:31
    a o cijem trosku
    bi "cenjena gospoda" isla???? neka idu gde hoce ali neka sami plate svoje izlete!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna