Info
11.01.2015.
09:42
Bivši visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Volfgang Petrič izrazio je zabrinutost zbog bosanskih muslimana u Austriji.
  • Deks

    11.01.2015 13:10
    Ekstremisti različitih ideologija
    Pomalo me iznenađuju pisanja medija vezana za terorističke napade u Parizu. Ako smo neposredno nakon napada na redakciju lista Šarli Ebdo čuli mnoge poruke razumnih ljudi da ne treba mešati ekstremizam sa bilo kojom religijom kako to da se masovno pojavljuju tekstovi o muslimanskoj zajednici u Srbiji ili Austriji? Dakle posredno ipak se stavlja znak jednakosti između islamske religije i ekstremista koji su počinili terorističke napade što je veoma pogrešno. Naprotiv može se govoriti o ekstremistima svih vrsta kojih ne nedostaje niti u Srbiji niti u Austriji. U Srbiji čak najveći broj takvih ekstremista su pravoslavni fundamentalisti.
  • austrijanci

    11.01.2015 12:38
    zasto
    nisu ih stetili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna