Naslovna
24.08.2015.
15:20
Udruženje teniskih profesionalaca uslovno je suspendovalo Australijanca Nika Kirjosa na 28 dana i novčanom kaznom od 21.450 evra zbog vređanja Stana Vavrinke tokom meča na turniru u Sinsinatiju.
  • tennis coach

    31.08.2015 02:40
    @neko iz mase....
    ovaj 'teniser' je najveci klovn u sportu.....pozer koji je mogao biti i nesto vise ali ponasanje i 'telegencija' ce ga dovesti na isto mesto gde je i bernard tomic......naduvana deca koja misle da im je mesto u vrhu ovog sporta.....a djokovica ne kaznjavaju jer sta god da kaze na svom, maticnom jeziku nece nikad biti kaznjeno.....i djokovica postujem ali i kao vecina profesionalaca u ovom sportu, zamera mu se da je poceo karijeru sa previse 'bolesti' kad gubi.....i dan danas se to pominje....ali sam 100% za njega kad publci koja godinama navija protiv njega, gde god da igra, kaze da mu duvaju......
  • neko iz mase

    24.08.2015 15:33
    ...
    u potpunosti sam na strani ovog čoveka. da li je rekao nešto neistinito? da li je nešto vrđao vavrinku? on je samo nešto rekao što bi se moglo pročitati u novinama, npr. zašto niko ne kazni noleta kad galami "e, sad ćete da mi ližete ku***"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna