Autor: Snežana Miletić

Novi Sad
25.10.2019.
10:00 > 17:50
Dugo vremena bio je deo tima srpskog izdanja modnog magazina Elle, a odskora suosnivač i urednik srpske verzije vodeće svetske modne platforme koju je osmislila Miroslava Duma, žena koju su stil i ukus učinili vodećom ruskom bogatašicom.
  • Vojvosadjan

    26.10.2019 13:45
    @g
    Znači ako idemo istom analogijom I sam provaljuješ šta je palanaštvo što opet govori da se vrtimo u krug zar ne?! Ako pročitaš malo bolje shvatićeš suštinu koja se nalazi u tome da isti taj Beograd ili svaki drugi veći grad ne treba doživljavati kako ga dotični doživljava.. Da bih ustanovio da je neko magarac ne trebi mi ulaznica za zoo vrt. Vidim manjak izlazaka, ljubavi a studija ponajviše u deficitu. Uživaj u lepom danu.
  • /

    25.10.2019 23:23
    /
    'kozumaciju ljudi i odbacivanje istih kada ih "izkonzumiraju"'
    ja nemam takav utisak o njima.
    beogradjani koje ja poznajem su bez kompleksa i otvoreniji za razliku od novonovosadjana a i onih starijih iz kruga 4 'niskoplafonaca' koji ni ne konzumiraju druge ljude ako nemaju pedigre
  • g

    25.10.2019 23:13
    fp
    pogle sad komentar ovog Vojvosadjan koji misli da je provalio šta je palanački mentalitet, pa ga još 'potkrepio' primerima iz teksta (na stranu da li se u potpunosti slažem ili ne sa izrečenim u intervjuu i u kom kontekstu), a njegov komentar zapravo grca palanaštvom, biće da ga je zakačio dok je tamo studirao, voleo, izlazio, mitingovao...
  • Vojvosadjan

    25.10.2019 20:15
    Marina Abramović, fascinacija McDonald's-om kad je bio mali, neka ukradu koliko god oće samo neka nam daju. Druže.. Sad shvatam moždani koncept palančana u evropskoj prestonici koja to nikad biti neće, iako je neizmerno volim jer sam tamo proveo studentske dane, izlazio, voleo.. mitingovao..
  • Nada

    25.10.2019 20:07
    Fotografije...
    Evo još jednog primera kako treba slušati i slediti sebe, svoju ideju.
    Ova crno-bela fotografija je savršena!
    Ma BRAVO!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna