Autor: 021.rs

Novi Sad
02.08.2021.
13:12 > 07:18
Akcija "Humanitarni ponedeljak" na Štrandu danas, 2. avgusta, biće namenjena Borislavu Stanojeviću.
  • Koko

    02.08.2021 08:26
    S R A M O T A
    Drzava ima para da kupuje izbore, da zaposljava ljude sa kupljenim diplomama, da finansira nesposobne funkcionere i kompromitovane ministre, a nema para za lecenje obolele dece. Vucic se jos nije pojavio sa uzjavom da ce se obezbediti sredstva za lecenje dece, ali jeste da ce penzionere nagraditi pred izbore, ovajav njegiv stav najbolje govori o njemu i politici SNS. Sto se tice pravoslavne crkve ni oni se ne oglasavaju, sto je takodje sramota i tuzno.
  • Sasa

    02.08.2021 07:53
    Tuzno
    Predsednik drzave obecava penzionerima po 20.000 dinara da bi glasali za njega, a drzava nema nivca za lecenje dece. Zar ovo nije tuzno. Za penzionere ima novxa a za lecenje deteta nema. Vucicu sram te bilo!
  • Hattori Hanzo

    01.08.2021 15:17
    Poziv
    Kao građanin Novog Sada. pozivam građanina Mirka Bulovića svešteno Irinej Bulović, da dođe sutra na Štrand i pomogne malom Borislavu Stanojeviću. Mirkec ubaci koju kintu i malo se osunčaj, D-vitamin od sunca pozitivno utiče na ljude, pa će i tebe malo trgnuti iz te crkveno srednjovekovne zatucanosti...
  • Ahm

    31.07.2021 11:12
    @ Veverica
    Pitate se dokle? Unedogled izgleda. Ili dok se neko ne seti da zaista nije u redu vrsiti ovoliki pritisak na gradjanstvo da uplacuje. Ili dok se drzava ne seti da bi mogla da preusmeri novac.
  • Veverica

    31.07.2021 08:09
    Vreme propasti
    Pa zar se ova bolest ne leči u Srbiji? Šta se ovde leči? Kijavica? Naravno da ću se pridružiti i ovoj akciji, ali se pitam:dokle??? Mogla bi Crkva da izdvoji koji milion dinara od one milijarde (naših para) što je Vučić velikodušno dao, mogao bi Telekom da odvoji nešto od onih 600.000 miliona evra (naših para) što je namenjeno prenosima bezveznog pikanja lopte, mogao bi Ž.Mitrović da odvoji nešto para (koje su takođe naše, jer ne plaća porez) umesto što finansira probisvete u kupleraju zvanom "Zadruga" a sebi kupuje de luxe avione...
  • eeeee

    30.07.2021 11:29
    X
    Podržavm da se pomogne ljudima naravno.Ali to je kao da ste pomogli jednom zrnu u polju žita kada ćemo da se organizujemo i kažemo dosta uništavanju države i društva u celini? Dokle da nas veslaju umobolnici i mi samo gledamo i ne mrdamo?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna