Novosadski informativni portal 021

Projekti

Novi sukob Viškovića i porodice Đoković

Sportski komentator Nebojša Višković objavio je da je Teniski savez Srbije u utorak raskinuo dogovor o njihovoj saradnji na predstojećem Dejvis kup meču izmedju Srbije i SAD, pošto je to zahtevala porodica Novaka Djokovića.

Kazne za Vojvodinu i Zvezdu

Utakmica 17. kola rukometnog prvenstva Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde, koja je prekinuta u 30. minutu, biće odigrana ponovo, a klubovi će biti kažnjeni, odlučio je direktor Super lige Vojislav Andrić.

Popust za turističke agencije

Niskotarifna avio-kompanija "Flajniki" ponudila je na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu poslovnu saradnju turističkim agencijama iz Srbije, najavljujući da će za njih odobravati posebne popuste.

Vojvodina bolja od Beograda

Vaterpolisti Vojvodine pobedili su ekipu Beograda rezultatom 10:9 (2:3, 2:2, 4:2, 2:2) posle velike borbe u meču sedmog kola srpskog prvenstva koji je odigran na Tašmajdanu.

Partizan traži osvetu

Hokejaši Partizana večeras od 17 i 30 dočekuju ekipu Stavbara iz Maribora u drugoj utakmici finalne serije plej-ofa Slohokej lige. Crno-beli su u subotu u prvom susretu pomalo nesrećno poraženi sa 3:2 i sada pred svojim navijačima žele da se izbore za treći meč, nakon kojeg će bi bio poznat šampion, a koji bi opet bio igran u Mariboru.

Danas odluka o meču Vojvodina-Crvena zvezda

Vojislav Andrić, direktor rukometne Superlige Srbije, u podne će u Beogradu održati konferenciju za medije na kojoj će saopštiti odluku povodom prekida utakmice 17. kola Vojvodina - Crvena zvezda.

FMP dočekuje Zagreb

Košarkaši FMP-a večeras dočekuju Zagreb u okviru petog kola Evročelendž kupa.

Zvezda večeras protiv Nimburka

U utorak i sredu na programu su mečevi 5. kola Top 16 faze Evrokupa, a posle četiri odigrane utakmice samo je Bilbao obezbedio plasman u četvrtfinale.

Od danas direktno do Ljubljane

Slovenačka nacionalna aviokompanija "Adria Airways" od 1. marta će, posle više od 18 godina, obnoviti letove iz Beograda.

Ugašen olimpijski plamen u Vankuveru

Zimske olimpijske igre u kanadskom gradu Vankuveru, 21. po redu, svečano su zatvorene rano jutros po našem vremenu, posle dve nedelje takmičenja u 15 sportova, uz učešće 2.638 sportista iz 82 zemlje.

Kanađani najuspešniji na ZOI

Hokejaška reprezentacija Kanade osvojila je zlato na Zimskim olimpijskim igrama pobedivši posle produžetka nacionalnu selekciju SAD sa 3:2 u velikom finalu kojim su završena nadmetanja u Vankuveru.

Odbojkašima Vojvodine Kup Srbije

Odbojkaši Vojvodine osvojili su Kup Srbije nakon što su u finalnom meču odigranom na Spensu savladali aktuelnog prvaka države Radnički sa 3:0 (25:23, 25:16, 25:19).

Spartak trijumfovao na Karaburmi

Fudbaleri subotičkog Spartaka pobedili su na Karaburmi OFK Beograd sa 1:0 u poslednjoj utakmici 16. kola i tako izbili na četvrto mesto.

Novak odbranio titulu

Novak Đoković je uspeo da odbrani titulu na ATP turniru u Dubaiju i tako sačuvao vredne bodove osvojene prošle godine.

Uspešan start Vojvodine

Fudbaleri Vojvodine savladali su kulski Hajduk 3:2 i tako pobedom u 16. kolu uspešno počeli prolećni deo Jelen Superlige.

Večeras finale Kupa

Odbojkaši Vojvodine i šampiona Radničkog iz Kragujevca igraće u finalu 45. Kupa Srbije u Novom Sadu.

Đoković na korak od titule

Finalni meč ATP turnira u Dubaiju između Novaka Đokovića i Mihaila Južnija prekinut je zbog kiše i biće nastavljen danas u 11 sati. U trenutku prekida srpski teniser je vodio sa 1:0 u setovima (7:5), i 2:0 u drugom setu. Đoković u Dubaiju brani titulu i 500 ATP poena.

Bob tim Srbije na 18. mestu

Bobisti Srbije zauzeli su 18. mesto u takmičenju četvoroseda u Vankuveru. Zlatna medalja pripala je Amerikancima. Iza prve posade Sjedinjenih Država završila je Nemačka 1, a bronzana medalja pripala je prvom timu Kanade.