Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Pet nosilaca iz Srbije u Melburnu

Novak Đoković biće prvi, Janko Tipsarević 9, a Viktor Troicki 19. nosilac na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu koje počinje u ponedeljak u Melburnu.

Janku jedna titula u Čenaju

Srpski teniser Janko Tipsarević osvojio je u paru sa Indijcem Leanderom Paesom titulu na turniru u Čenaju, pošto su večeras u finalu pobedili Izraelce Andija Rama i Jonatana Erliha sa 2:0 u setovima (6:4, 6:4).

Janko bez titule

Deveti teniser sveta, Janko Tipsarević izgubio je u od Kanađanina Miloša Raonića sa 2:1 u setovima (6:7, 7:6, 7:6) u finalu turnira u Čenaju i tako propustio priliku da osvoji titulu na svom prvom turniru u 2012. godini.

Ivanovićeva poražena u startu

Srpska teniserka Ana Ivanović eliminisana je već na startu WTA turnira u Sidneju pošto je jutros izgubila od Čehinje Lusije Safarove sa 7:6 (7:5), 6:2.

Tipsarević protiv Raonića

Srpski teniser Janko Tipsarević i Kanađanin crnogorskog porekla Miloš Raonić danas od 12.30h igraju finale turnira u indijskom Čenaju.

Tipsarević u polufinalu

Janko Tipsarević je u četvrtfinalu turnira u Čenaju pobedio Belgijanca Davida Gofana sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 6:2.

Troicki nemoćan protiv Monfisa

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale ATP turnira u Dohi pošto je večeras u četvrtfinalu izgubio od Francuza Gaela Monfisa sa 2:0 u setovima - 6:2, 6:3.

Zimonjić završio u Dohi

Srpsko-ruski teniski par Nenad Zimonjić i Dmitrij Tursunov izgubio je danas od Slovaka Filipa Polašeka i Čeha Lukasa Rosola sa 6:2, 3:6, 13:11, u polufinalu dubla na turniru u Dohi.

Jankovićeva bez polufinala

Jelena Janković nije uspela da se plasirala u polufinale WTA turnira u Brizbejnu pošto je jutros izgubila od Italijanke Frančeske Skjavone sa 2:1 u setovima.

Zimonjić i Tursunov u polufinalu

Srpsko-ruski teniski par Nenad Zimonjić i Dmitrij Tursunov pobedili su Špance Alberta Ramosa i Marka Lopesa sa 6:3, 6:3 u četvrtfinalu dubla na turniru u Dohi.

Tipsarević i Paes u četvrtfinalu

Janko Tipsarević i Indijac Leander Paes plasirali su se u četvrtfinale u konkurenciji dublova na ATP turniru u Čenaju pošto su danas u prvom kolu savladali kanadski par Vašek Pospišil/Miloš Raonić sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 10:7.

Šlirencauer bez milion "švajcaraca"

Posle dve pobede Gregora Šlirencauera na turneji "Četiri skakaonice", na trećem nadmetanju slavne serije, u Insbruku, trijumfovao je njegov sunarodnik iz Austrije Andreas Kofler.