Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Vatromet obeležio start EP u rukometu

Početak Evropskog prvenstva u rukometu danas je svečano najavljen vatrometom na mestima gde se poslednjih sto dana odbrojavalo do starta, u sva četiri grada domaćina u Srbiji.

"Penzioner" Skols doneo pobedu Junajtedu

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su na domaćem terenu ekipu Boltona rezultatom 3:0, čime su se ponovo bodovno poravnali sa vodećim Sitijem, ali "građani" imaju utakmicu manje.

Vaterpoliste muče povrede pred start EP

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić rekao je da nacionalni tim ima problema sa povredama, ali da to neće uticati na maksimalne ambicije na predstojećem šampionatu Evrope u Ajndhovenu.

Avram Grant novi trener Partizana

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan okončao je saradnju sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a novi trener crno-belih je Izraelac Avram Grant.

Miličić bez poena u porazu od Bulsa

U noći između utorka i srede od srpskih košarkaša u NBA ligi na parket je samo izlazio Darko Miličić, koji u porazu Minesote od Čikaga 111:100 nije uspeo da postigne koš.

Troicki pobedio Hjuita

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u Sidneju pobedom nad domaćim teniserom Lejtonom Hjuitom.

Mesi ponovo najbolji

Fudbaler Barselone Lionel Mesi osvojio je ’Zlatnu loptu’ namenjenu najboljem igraču sveta treću godinu za redom.

Nemanja Vidić u najboljem timu godine

Srpski fudbaler Nemanja Vidić izabran je u ponedeljak uveče u najbolji tim godine u izboru Svetske fudbalske federacije (FIFA) i profesionalnog udruženja fudbalera FIFpro.

Pet nosilaca iz Srbije u Melburnu

Novak Đoković biće prvi, Janko Tipsarević 9, a Viktor Troicki 19. nosilac na Otvorenom prvenstvu Australije u tenisu koje počinje u ponedeljak u Melburnu.