Miličić loš protiv Nju Orleansa

Protekle noći u NBA ligi odigrano je 11 utakmica, a od srpskih košarkaša na terenu se našao samo Darko Miličić.

Protekle noći u NBA ligi odigrano je 11 utakmica, a od srpskih košarkaša na terenu se našao samo Darko Miličić.

Njegova Minesota slavila je sa 87:80 protiv Nju Orleansa, a Miličić je bio u startnoj postavi i za 21 minut na terenu upisao tri poena i četiri skoka. Igrao je i Boston Saše Pavlovića, koji je sa 88:79 poražen od Čikaga, ali srpski košarkaš nije bio u timu Seltiksa.

Los Anđeles Lejkersi su protekle noći pobedili Klivlend sa 97:92, a Kobi Brajant je treći meč zaredom završio sa više od 40 poena. Brajant je u pobedi nad Kavalirsima zabeležio 42 poena, uz šut iz igre 15/31, pet skokova i tri asistencije.

Majami je doživeo novi poraz i to od Denvera sa 117:104, dok je Dalas zabeležio još jednu sigurnu pobedu, ovoga puta protiv Milvokija, sa 102:76. Protekle noći igrao je i Vašington Jana Veselog i upisao je i deseti poraz ove sezone, od Filadelfije sa 120:89. Bivši košarkaš Partizana za 12 minuta na terenu upisao je samo jedan skok, a imao je dva promašaja iz igre.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).