Avram Grant novi trener Partizana

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan okončao je saradnju sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a novi trener crno-belih je Izraelac Avram Grant.

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan okončao je saradnju sa dosadašnjim trenerom Aleksandrom Stanojevićem, a novi trener crno-belih je Izraelac Avram Grant, bivši menadžer Čelsija, Portsmuta i Vest Hema i selektor reprezentacije Izraela.

U saopštenju UO se navodi da je odluka doneta usled povreda Statuta i opštih akata kluba i ugovora o radu izvršenih od strane Stanojevića iznošenjem i podržavanjem iznošenja netačnih podataka o radu kluba pa njegov rad više nije moguć. Dodaje se da promena trenera u ovom trenutku nije bila planirana i prouzrokovana je isključivo ponašanjem Stanojevića. Upravni odbor je uveren da će Partizan sa Grantom na čelu struke ostvariti rezultate koji su planirani i očekivani od armije navijača. O vremenu i mestu promocije Avrama Granta javnost će biti blagovremeno obaveštena.

Izraelac će zarađivati oko 800.000 evra na godišnjem nivou.

Grant je posle odlaska Murinja sa Čelsijem došao do finala Lige šampiona gde je poražen od Mančester junajteda nakon čega je dobio otkaz. Potom je preuzeo Portsmut sa kojim je ispao iz lige, ali ih je vodio do finala FA kupa. Poslednji angažman mu je bio u Vest Hemu sa kojim je ispao iz Premijer lige.

  • on

    14.01.2012 16:49
    @ ziki
    Evo za sve pravoslavne navijace crnih....
    http://www.youtube.com/watch?v=fi8pUG5lEjY
  • зики

    14.01.2012 14:27
    @Liman FCV
    Ја Тебе и Вошу волем и Срећна Ти Православна 2012!
  • Liman FCV

    13.01.2012 23:07
    @Зики
    Tačno tako, u ovoj bananarama ligi se unapred zna na koga je od blizanaca svake druge-treće godine red da trijumfuje... Zato vas toliko i mrzimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Fudbal

Mažić sudi večiti derbi

Najbolji srpski arbitar Milorad Mažić sudiće sutrašnji "večiti" derbi između fudbalera Partizana i Crvene zvezde.

Ronaldu peta Zlatna lopta

Fudbaler Real Madrida Kristijano Ronaldo dobitnik je nagrade Zlatna lopta za najboljeg igrača sveta u 2017. godini, saopštio je magazin Frans fudbal.

RTS bez prava prenosa mečeva fudbalske reprezentacije

Radio-televizija Srbije (RTS) ostala je bez prava prenosa utakmica fudbalske reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2020. godine, samog kontinentalnog šampionata i utakmica Lige nacija, objavila je Evropska fudbalska unija.

Italija posle 60 godina bez Mundijala

Fudbalska reprezentacija Italije, četvorostruki prvak sveta, neće igrati na Mundijalu u Rusiji, pošto je u revanš meču baraža u Milanu odigrala 0:0 sa Švedskom.

Piksi ponovo glavni kandidat za selektora

Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je u sredu produžio ugovor sa kineskim klubom Guangdžou RF do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije.

Debituje Milinković-Savić, u timu i Grujić

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za mečeve protiv Kine i Južne Koreje na kojem je i Sergej Milinković-Savić iz Lacija.