Vatromet obeležio start EP u rukometu

Početak Evropskog prvenstva u rukometu danas je svečano najavljen vatrometom na mestima gde se poslednjih sto dana odbrojavalo do starta, u sva četiri grada domaćina u Srbiji.

Početak Evropskog prvenstva u rukometu danas je svečano najavljen vatrometom na mestima gde se poslednjih sto dana odbrojavalo do starta, u sva četiri grada domaćina u Srbiji.

U Beogradu ispred Delta sitija, u Novom Sadu na Trgu slobode, u Nišu ispred Kalče i u Vršcu na Trgu Svetog Teodora Vršačkog, vatromet je označio početak takmičenja. Ceremonija svečanog otvaranja 10. šampionata Evrope je od 17.35 časova u hali Pionir.

Generalni direktor Evropskog prvenstva Božidar Đurković kaže da je Srbija spremna za veliko takmičenje. Đurković je rekao da je situacija dobra u sva četiri grada domaćina i da se očekuju pune hale.

Reprezentacija Srbije u nedelju od 18.15h igra sa selekcijom Poljske utakmicu prvog kola Evropskog prvenstva. U drugom meču grupe A sastaju se Danska i Slovačka od 20.15h. Rukometni savez Srbije pozvao je navijače da na sve utakmice dolaze najmanje sat vremena ranije. Tako će se izbeći velike gužve na ulazima. Shodno pojačanim merama koje su propisane za ovako velika takmičenja, biće sprovedena rigoroznija kontrola na ulazima u dvorane.

Golman reprezentacije Srbije Darko Stanić izjavio je da bi za njega uspeh na EP bio plasman u finale, dok bi se Nenad Vučković zadovoljio i plasmanom među četiri najbolja tima. Žarko Šešum kaže da će domaći teren biti dodatna motivacija srpskoj selekciji. Evropsko prvenstvo u rukometu održava se od 15. do 29. januara.

  • Londra

    15.01.2012 18:32
    Navodno 15.000 evra za vatromet.Ljudi,ja sam video vatromet, NIDJE VEZE. Neko se ugradio za novac ko dobar dan.
  • ns

    15.01.2012 15:38
    nije bio u 4 nego evo ovog momenta i još je dan tako da hejteri hejtera ovaj put ste se ispalili a još pride je i neki sivi mega oblak ništa se nije videlo totalni fijasko žali bože para a i prilike koju bi neka druga zemlja oberučke prihvatila i ne bi se obrukala...
  • m

    15.01.2012 14:59
    ako niste skontali do sada vi koji hejtujete vatromet u 4 mrak ovih zimskih dana vec pada oko 4... ja ne mogu da verujem koliko mi sve zivo hejtujemo... nigde neke pozitive

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.