Srbija startovala pobedom na EP u rukometu

Rukometna reprezentacija Srbije pobedom je startovala na Prvenstvu Evrope koje je danas počelo u našoj zemlji.

Rukometna reprezentacija Srbije pobedom je startovala na Prvenstvu Evrope koje je danas počelo u našoj zemlji.

Izabranici selektora Veselina Vukovića ubedljivo su savladali Poljsku sa 22:18. Pobedu je donela sjajna odbrana 6-0 koju je predvodio golman Stanić, pa su tako Poljaci u prvom poluvremenu uspeli da daju svega sedam golova.

U odnosu na prethodna velika takmičenja, Srbija je igrala daleko raznovrsnije, sa puno pokušaja s krila i brzim polukontrama, ali i dalje u napadu nema kreativnih rešenja što je uslovilo manjim brojem pogodaka. Po šest golova dali su Vujin i Nikčević, dok je kod Poljaka najefikasniji bio Bjelecki sa četiri gola.

Bilo je primetno u uvodnom meču da srpska publika nije došla u velikom broju da podrži rukometaše u početnoj utakmici, što se ne može reći za ostale selekcije na ovom prvenstvu. Naredni susret u grupi A Srbija igra u utorak protiv Danske od 20.15h, a potom se dva dana kasnije sastaje sa Slovačkom u istom terminu.

Po tri najbolje selekcije iz grupne faze takmičenja obezbediće prolaz u drugu fazu.

  • mile

    16.01.2012 06:12
    Zasto se cudite za publiku pa cena je min. 800 din .ko moze to da plati svaka mu cast ali vecina ne moze, da li na spensu neko ima mozga izgleda da nema pa i lokali su prazni a za utakmice nas bas briga po ovim cenama hoce li neko vec razjuriti te nesposobnjakovice sa spensa.
  • NN lice

    15.01.2012 20:10
    Svaka cast na pobedi.Videlo se da zelite pobedu.Na zalost meni je mec pokvario mali broj navijaca,i komentator Kovinjalo koji na momente kao da nije bio u hali.
  • sale novosadjanin

    15.01.2012 19:09
    bravo momci !
    dobra tekma!
    idemo dalje !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.