Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Prins Tejgo u Crvenoj zvezdi?

Menadžerska agencija zadužena za karijeru bivšeg napadača Partizana Prinsa Tejga ponudila je svog klijenta upravi rivala iz Ljutice Bogdana.

Propao transfer Bekama u PSŽ

Predsednik francuskog fudbalskog prvoligaša Pari Sen Žermena Naser al Kelaifi izjavio je danas da bivši kapiten Engleske Dejvid Bekam neće doći u taj klub.

Uspešan start teniserki

Srpska teniserka Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo na WTA turniru u australijskom gradu Brizbejnu, pošto je na strartu pobedila Austrijanku Tamiru Pazek sa 6:3, 6:3.

Đoković osvojio Abu Dabi

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trijumfovao je u subotu na revijalnom turniru u Abu Dabiju pošto je lako i ubedljivo savladao Španca Davida Ferera sa 2:0 (6:2 6:1) u setovima.

Prva pobeda Dalasa

Posle tri uzastopna poraza na startu šampionata, aktuelni prvak najjače košarkaške lige sveta (NBA) Dalas Maveriks ostvario je prvu pobedu, savladavši na svom terenu Toronto sa 99:86.

Đoković ubedljiv protiv Federera

Novak Đoković plasirao se u finale egzibicionog turnira u Abu Dabiju, pošto je danas pobedio Švajcarca Rodžera Federera sa 6:2, 6:1 posle nepunih sat vremena.

Đoković startovao pobedom

Najbolji teniser sveta Novak đoković pobedio je na revijalnom teniskom turniru u Abu Dabiju Francuza Gaela Monfisa sa 2:1 (6:2 4:6 6:2) u setovima.

Partizan kažnjen sa 30.000 evra

Uprava košarkaške Evrolige kaznila je Partizan sa 30.000 evra zbog ponašanja navijača na utakmici sa Armanijem u poslednjem kolu prve faze takmičenja.

Brazil: Indijanci protestuju zbog radova

Radovi u Brazilu na pripremama za organizaciju Mundijala 2014. i Olimpijskih igara 2016. uvećavaju se iz dana u dan, ali grupa Indijanaca nedavno se pobunila zbog toga što će na mestu njihovog muzeja nići tržni centar.