Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Komentatore kritikuju za seksizam

Vodeći fudbalski komentatorski dvojac u Engleskoj našao se pod velikim udarom kritika pošto su snimljeni kako van prenosa iznose seksističke komentare o dve žene sudije, kao i potpredsednici Vest Hema, Keren Brejdi.

Tipsarević i Fau u 3. kolu Melburna

Janko Tipsarević i Nemac Bjorn Fau plasirali su se u 3. kolo Otvorenog prvenstva Australije u konkurenciji parova pošto su jutros u Melburnu savladali belgijsko-britanski dubl Havijer Malis - Džejmi Marej sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 6:3.

Dalas želi Stojakovića

Dalas Maveriksi iz NBA lige izrazili su danas želju da dovedu srpskog košarkaša Predraga Stojakovića, zbog čega su spremni da se odreknu francuskog centra Aleksisa Ažinke.

Stajanje ispred stadiona košta 200 dolara

Šestog februara će se na modernom stadionu Dalas Kaubojsa u Arlingtonu odigrati 45. Superboul, a gledaoci koji odluče da prate veliko finale najjače lige američkog fudbala moraće prilično da plate, čak i ako budu izvan tribina.

Skijaš teško povređen na treningu

Austrijski skijaš Hans Gruger zadobio je danas povrede glave i grudnog koša nakon pada za vreme treninga u spustu u Kicbilu, uoči trke Svetskog kupa zakazane za subotu.

Jovanovska odlična u porazu

Srpska teniserka Bojana Jovanovski izgubila je u drugom kolu Otvorenog prvenstva Australije od Ruskinje Vere Zvonarjeve sa 2:1, po setovima 6:2, 3:6, 1:6.