Rukometaši bez učešća na OI u Londonu

Rukometaši Srbije izgubili su sve šanse da se nađu na OI u Londonu pošto su poraženi od Poljske 27:26 na Svetskom prvenstvu u Švedskoj.
Rukometaši Srbije izgubili su sve šanse da se nađu na OI u Londonu pošto su poraženi od Poljske 27:26 na Svetskom prvenstvu u Švedskoj. Ekipa Veselina Vukovića je ovim porazom ostala na jednom bodu i šestom mestu na tabeli.

Srbija je na poluvremenu imala gol prednosti, Poljaci su početkom nastavka preokrenuli i došli do pet golova viška, ali naš tim se nije predao i u finišu je imao veliku priliku da čak i pobedi. Međutim, ponovo se dogoodilo da Srbija sa igračem manje dočeka finiš utakmice, ovoga puta katastrofalne greške napravili su Bojinović i Prodanović i Poljaci su golom deset sekundi pre kraja došli do pobede.

Najbolji je u našem timu ponovo bio Vujin sa 11 bodova. Tim je pokazao da ima veliki potencijal, ali su u svim jačim utakmicama neshvatljivo grešili u finišima što ih je koštalo lošeg plasmana. Poslednji meč u grupi Srbija igra u utorak protiv Argentine.

Iz grupe F plasman u polufinale obezbedili su Danska i Švedska.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Ostali sportovi

Srbija bez organizacije dvoranskog SP u atletici

Atletski savez Srbije nije uspeo da dobije organizaciju dvoranskog Svetskog prvenstva 2020. godine jer je Kina dobila prednost, odlučeno je danas glasanjem na Savetu Međunarodne atletske federacije (IIAF) u Monaku.

Kvota da Srbija osvaja Mundijal je 200

Sportska kladionica Mocart (Mozzart) objavila je danas prve kvote za predstojeće Svetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiji, a prema proceni bukmejkera kvota da će fudbalska reprezentacija Srbije osvojiti Mundijal je 200.

Njujorški maraton će biti održan uprkos napadu

Gradonačelnik Njujorka Bil de Blazio izjavio je danas da će maraton zakazan za nedelju biti održan uz povećane mere bezbednosti jer je taj grad sinoć pretrpeo prvi teroristički napad od 11. septembra 2001.