VIDEO: Nakon upada Manojlovića u Opštinu, Kreni-Promeni dobio četiri overivača

Lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović upao je u zgradu Opštine Novi Beograd, jer Opština ne da overivače za potpise koje taj pokret prikuplja za učešće na lokalnim izborima 2. juna.
Pokret "Kreni-promeni" danas skuplja potpise ispred tržnog centra Merkator na Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu, ali Opština, prema rečima Sava Manojlovića, ne da overivače.
 
Manojlović je zato otišao do zgrade Opštine Novi Beograd, zahtevajući da se taj problem reši, prenosi N1.
Nakon što je zatražio da razgovara sa predsednikom opštine i poručio da neće napustiti zgradu dok se problem overivača ne reši, reagovalo je obezbeđenje koje je pokušalo da ga izbaci iz zgrade, a nakon što nisu uspeli, zvali su policiju.
 
 
Manojlović je i pripadnicima obezbeđenja i policajcima koji su izašli na lice mesta, objasnio da su opštinski overivači bili na raspolaganju kad je "Kreni-promeni" skupljao poptise za narodnu inicijativu za zabranu iskopavanja litijuma i bora, a da ih sada opština ne da.
Istakao je da "Kreni-promeni" ima još samo pet dana da prikupi potpise za lokalne izbore, da je opština po zakonu dužna da obezbedi overivače.
 
Nakon što je Manojlović poručio da neće izaći iz zgrade dok se problem ne reši, opština je dodelila četiri overivača.
 
"Nismo bojkotovali problem nego smo ga rešili. Dobili četiri overivača za Novi Beograd. Vrlo nam je važno da uprkos svim opstrukcijama sakupimo potpise za Beograd, Novi Sad i Niš. Ima još jako malo vremena. Pratite lokacije koje će se dodavati narednih dana", objavio je Manojlović na društvenoj mreži Iks (X). 
 
Pokret "Kreni-promeni" najavio je 24. aprila da će samostalno izaći na izbore u Beogradu, a da će kandidat za gradonačelnika biti Savo Manojlović.
 
  • Hannah Montana

    08.05.2024 06:33
    U srbiji sve mora biti prevara,cirkus i predstava
  • sram te bilo

    07.05.2024 22:22
    Milica
    07.05.2024 • 16:38
    Pa mi smo na 1 maju
    Pa jos se Savo ne radi u javnom sektoru su spoji jos od prvog maja e sada ko zna dokle

    E, tako bih te tukao dok ne napišeš tu jednu rečenicu kako treba... pa, sve bi se pušilo...
  • @Milica

    07.05.2024 19:57

    Milica
    07.05.2024 • 16:38
    Pa mi smo na 1 maju
    Pa jos se Savo ne radi u javnom sektoru su spoji jos od prvog maja e sada ko zna dokle

    Jao Milice, pa jesi li ti čula za neki zarez, tačku, znak pitanja? Pa, kako tako nepismeno? Gde ste vi ljudi škole završavali? Ovo je već tragično. Dvadeset i prvi vek, a mi smo kao nacija nepismeniji nego pre sto godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.