Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Na Antićevom spisku nema Pantelića

Selektor Srbije Radomir Antić saopštio je danas spisak igrača za utakmice sa Farskim Ostrvima i Slovenijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, na kojem nema do sada standardnog Marka Pantelića.

Istomin bolji od Troickog

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u finale turnira u Nju Hejvenu pošto je jutros izgubio od Uzbekistanca Denisa Istomina rezultatom 7:6, 3:6, 6:2.

Vaterpolisti otputovali na Evropsko prvenstvo

Vaterpolo reprezentacija Srbije otputovala je jutros u Zagreb gde u nedelju počinje Evropsko prvenstvo na koje "delfini" stižu kao vicešampioni iz Malage, gde su 2008. u finalu poraženi od Crne Gore.

Raduljica ne igra na Mundobasketu

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković doneo je odluku da od 13 igrača koje je poveo u Tursku na Svetskom prvenstvu ne računa na Miroslava Raduljicu.

Troicki u polufinalu Nju Hejvena

Viktor Troicki se plasirao u polufinale turnira u Nju Hejvenu, u Konektikatu, pošto je pobedio Čeha Radeka Štepaneka sa 2:0, po setovima 6:2, 6:3.

Krstiću tri, Teodosiću dva meča suspenzije

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić kažnjen je sa tri, a Miloš Teodosić sa dve utakmice neigranja zbog tuče na prijateljskoj utakmici sa Grčkom, objavila je danas Svetska košarkaška federacija (FIBA).

Kleo: Sve je moguće

U prvim reakcijama na žreb grupa Lige šampiona trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević kaže da je Arsenal atraktivan protivnik za publiku i da se nada da će njegov tim postići više nego prošla generacija Partizana u ovom takmičenju.

Mladi bez Matića, Vukovića i Gulana

Privremeni selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Tomislav Sivić objavio je danas spisak igrača na koje računa za završne mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2011. godine u Danskoj.