Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Srbija u četvrtfinalu protiv Španije

Košarkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Španije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva koje se održava u Turskoj nakon što je pobedila selekciju Hrvatske pogotkom Rašića sekundu pre kraja.

Pobeda protiv Farskih ostrva

Fudbalska reprezentacija Srbije savladala je u Toršavnu domaću selekciju Farskih ostrva sa 3:0, u prvoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Ivanovićeva i Zimonjić večeras na terenu

Ana Ivanović igraće večeras u Njujorku protiv Francuskinje Viržini Razano meč trećeg kola Otvorenog prvenstva SAD, dok Nenada Zimonjića očekuju dva nastupa, u muškom i mešovitom dublu.

Luka Drča u Zvezdi

Košarkaški kub Crvena zvezda angažovao je novog igrača,  Luku Drču, koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

Odbojkaši pripremno protiv Italije

Odbojkaši Srbije odigraće sutra prvu utakmicu protiv selekcije Italije u okviru priprema za Svetsko prvenstvo, koje se od  25. septembra do 10. oktobra održava baš u ovoj evropskoj zemlji.

Tipsarević izbacio Rodika

Janko Tipsarević plasirao se rano jutros u 3. kolo US Opena, pobedom nad Endijem Rodikom. I Ana Ivanović prošla u 3. kolo.

Košarkaši bolji od Australije

Košarkaši Srbije savladali su Australiju sa 94:79 u četvrtom kolu Svetskog prvenstva pa će sa Argentinom igrati za prvo mesto u A grupi Mundobasketa.

UEFA zabranila vuvuzele

Evropska fudbalska federacija (UEFA) zabranila je danas donošenje vuvuzela na stadione za vreme Evropskog prvenstva i takmičenja u Ligi šampiona.

Đoković pobedio Troickog

Novak Đoković savladao je Viktora Troickog rezultatom 3:2 (6:3, 3:6, 2:6, 7:5, 6:3) u maratonskom duelu na startu US opena.

Robinjo u Milanu

Brazilski reprezentativac Robinjo je poslednjeg dana prelaznog roka postao član Milana sa kojim je posle uspešno obavljenih lekarskih pregleda potpisao ugovor na četiri godine.

Umro dvostruki pobednik Tur de Fransa

Bivši francuski biciklista i dvostruki pobednik Tur de Fransa Loran Fnjon umro je danas u 50. godini posle duge i teške bolesti, saopštila je danas francuska televizija.