Novosadski informativni portal 021

Vesti - Srbija

Telekom kopao u Beogradu bez dozvole, inspekcija obustavila radove

Dežurna inspekcija grada Beograda obustavila je radove bez dozvole koje je u ulici Veljka Lukića Kurjaka kod broja 10 na teritoriji opštine Savski venac, u parku oko zgrada, izvodila kompanija "Telefonkabl" za račun investitora "Telekom Srbija", preneo je Beoinfo.

Bivši direktor aerodroma novi direktor EPS-a?

Doskorašnji prvi čovek Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu Saša Vlaisavljević zameniće tokom marta na funkciji direktora Elektroprivrede Srbije Milorada Grčića, saznaje Danas u dobro obaveštenim izvorima bliskim tom državnom preduzeću.

Na Kosovu se obeležava jedanaesta godišnjica proglašenja nezavisnosti

Pod motom "Kosovo, čast i dužnost", sa više manifestacija danas i sutra na Kosovu se proslavlja jedanaesta godišnjica proglašenja nezavisnosti. Prva od tih aktivnosti se odnosi na Deklaraciju o nezavisnosti koja je, simbolično, iz Skupštine Kosova pod policijskom pratnjom krenula u svih sedam centara Kosova.

Uhapšen osumnjučeni za pretnje Jeremiću i Trifunoviću

Policija je danas uhapsila Z.I (56) iz Šapca, zbog sumnje da je putem Tvitera i Fejsbuka pretio predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću, predsedniku Pokreta slobodnih građana Sergeju Trifunoviću, novinarima Slobodanu Georgievu i Biljani Lukić, kao i Predragu Voštiniću iz Lokalnog fronta Kraljevo.

Preminuo muškarac u Kruševcu, sumnja se na grip

U Opštoj bolnici u Kruševcu sinoć je preminuo pacijent star 53 godine, koji je od ponedeljka na Grudnom odeljenju bio priključen na respirator, a da li je reč o prvoj žžrtvi gripa u Rasinskom okrugu pokazeće analize u narednim danima.