Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Obeležen Dan Roma u Novom Sadu

Svetski dan Roma obeležen je danas u Novom Sadu programom u organizaciji Udruženja romskih studenata, a cilj je bio da se prikaže stvaralaštvo i angažman romskih studenata.

Bahati savetnik direktora Lisja

Savetnik direktora "Lisja" Dragiša Vasiljević nedavno je polupao inventar u restoranu za daću, vređao zaposlene i pretio da će ih "pobiti kalašnjikovim". Nedavno su mediji preneli da je Vasiljević pijan kolima prošao kroz tri crvena svetla, a potom vređao saobraćajce.

I odbornik SVM u vladajućoj koaliciji u Novom Sadu?

Dok Aleksandar Vučić bude razgovarao sa Ištvanom Pastorom o mogućem učešću SVM u budućoj srpskoj vladi, gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pregovaraće sa istom strankom o ulasku njihovog odbornika u vladajuću koaliciju u gradu, pišu "Večernje novosti".

Nasilnici na popravnom

Tretman počinilaca nasilja u porodici, koji sprovodi tim psihologa Centra za socijalni rad, realizuje se od početka septembra prošle godine, a do sada je u proceduru ušlo 11 muškaraca.

FOTO: Južni tok ispred SPENS-a

Ispred SPENS-a u nedelju su postavljene dve cevi za gasovod, svojevremeno svečano spojene i zavarene u Šajkašu, kako bi se obeležio zvanični početak radova na "Južnom toku".