Autor: Telegraf

Zabava
19.11.2016.
15:33
Britancu Ričardu Saulu, bivšem profesoru matematike, zabranjen je ulazak u kladionice, jer sistem koji je razvio ne može da omane.
  • marko123

    20.11.2016 23:20
    Profesor kazete?
    "Imam i onlajn račun, ali i tamo su me blokirali".

    Izvalio sistem za stalnu pobedu na kladionici, a ne zna na proxy da se zakaci. *facepalm*
  • Novosadski

    20.11.2016 13:02
    Pa onda ko je lud?
    Ja sam otišo davno da igram tombolu još kod TITA i ubrzo dobijem tombolu a oni odbiju da me isplate kod Vojvodine kao neko je dobio pre mene. Ja poludim i odem drugi put da igram kod Novog sada kad tik što sam kreno i tamo dobijem tombolu odem da naplatim kad oni meni mi te ne poznajemo ovde mogu da igraju samo oni sa Detelinare. Igre na sreću nisu zato da bi se dobitci isplaćivali već da bi se nestećnici nadali dobitku ali ne i da bi ga stvarno pstvarili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna