Autor: Index.hr

Zabava
05.04.2020.
16:51
U većini zemalja estetske operacije su rezervisane samo za one koji mogu sami sebi da ih priušte. Zdravstveno osiguranje ih ne pokriva, osim u izuzetnim slučajevima, kada su nužne.
  • Nenad

    08.04.2020 15:18
    Preskupo je
    NIje mi jasna ova odluka, plastične operacije uopšte nisu jeftine (cenovnik https://www.nanoklinika.rs/estetska-hirurgija-cenovnik/) i što bi dražvala odvajala sredstva da bi neko bio lep i lečio svoje komplekse. MOžda grešim ali bolje te pare usmeriti na primarno zravstvo.
  • mikrob

    06.04.2020 10:06
    Mogli bi i ovi nasi besplatne lobotomije botovima. Ali ne da ih smire i slicno jer ovi vec nemaju mozga nego samo da im naprave luft da ne ispustajj otrove na drustvenim mrezama...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna